E to je već...Kako god zavrsili ove godine, zaista bih voleo da se Jermenija vrati sebi i svojim korenima i tradiciji (muzika i tekstovi na jermenskom)
Ovako nesto, da iz pesme vristi Jermenija . Moja omiljena ESC pesma ikada
Nikako Choda.....Razmisljam da li da je stavim umesto Mengonija na #1
Ovo je smešno. Nema tu šta ti misliš nego šta je po pravopisu. Znaš, postoji nešto što se naziva normativna gramatika i pravopis srpskog jezika i to su smislili neki mnooogo pametni ljudi, da ti ne bi direktno ili indirektno razmišljao uopšte. Ovime samo pokazuješ koliko ne poštuješ crkvu i tog Boga u koga se kuneš (iako nisam neki veliki vernik, smeta mi da ljudi ne umeju da pišu).Ja Bogami milsim direktno na Boga u tom smislu kad napišem ovako, tako da će ići velikim...![]()
Haha. Pogrešno si protumačio. Bar moj deo. Ja govorim o pravopisu.Rasprava o bogu na jermenskoj temi nije bila na mom OGAE Srbija forum bingo listiću!
Ovo je smešno. Nema tu šta ti misliš nego šta je po pravopisu. Znaš, postoji nešto što se naziva normativna gramatika i pravopis srpskog jezika i to su smislili neki mnooogo pametni ljudi, da ti ne bi direktno ili indirektno razmišljao uopšte. Ovime samo pokazuješ koliko ne poštuješ crkvu i tog Boga u koga se kuneš (iako nisam neki veliki vernik, smeta mi da ljudi ne umeju da pišu).
A ovo je sad već malko i bezobrazno jer ja ne bih govorio ni o jednom ni o drugom, realno, da mi nisi to kazao, BogUmi ne bih.. I swear..Haha. Pogrešno si protumačio. Bar moj deo. Ja govorim o pravopisu.
Taj dio je stvarno super, i taj stih je tako jednostavan a moćan bašI decide to be good, do good, look good![]()