am Jermenija 2023: Brunette - Future Lover

A ne, ne, ne; ja sam na pravom putu. 👍
Tako je, svi smo mi na pravom putu, i zato zapevajmo u glas, oko kamina sa familijom Kellmendi:
Duje, si dikur ti duje,
At dashni ti ruje,
Si jeten, ti ruje
Mos e gjuj me gure,
Si dikur ti duje,
At dashni ti ruje,
Si jetën ti duje... ☺️🤩😍

Bogami, čini mi se da se Jermeni odavno nisu ovoliko zagrijali za svoju ESC pjesmu, i jako mi je drago zbog toga.
Pomogla su ova dva top plasmana na JESC i Rosin globalni uspjeh sigurno, nadam se da će da se aktiviraju po dijaspori i da uguraju pjesmu u top 10, mada mislim da će i žiri fino da je ocijeni.

I meni je u top 10 svakako, sviđa mi se

Bogami, čini mi se da se Jermeni odavno nisu ovoliko zagrijali za svoju ESC pjesmu, i jako mi je drago zbog toga.
Pomogla su ova dva top plasmana na JESC i Rosin globalni uspjeh sigurno, nadam se da će da se aktiviraju po dijaspori i da uguraju pjesmu u top 10, mada mislim da će i žiri fino da je ocijeni.

I meni je u top 10 svakako, sviđa mi se
Da u 🇦🇲 su se baš zagrejali, što uopšte nije bio slučaj lani..ali meni ovo osobno nije u vrhu, a prošla jeste bila..

Last edited:
Puno mi srce kad vidim sve vise ljubavi za ovu potcenjenu lutkicu ❤
Meni je ona slatka sama po sebi njena faca,glas,ten...dopada mi se bas,sugestivna mi je nekako i iako je rep u pitanju sto ne gotivim uglavnom nesto previse,prija mi njen glas cak dosta i u tim delovima i taj deo fino vozi koliko god ne volim posebno ne mesavinu repa i zabavne muzike..

Ma Jermenija je ovo, ja uopšte ne brinem za njih. Pa oni dva loša nastupa ako imaju, ovde zamišljam neko ludilo kao 2014. i 2016.

Ne znam baš, glasovi njihove poprilično jake dijaspore kao da su se istopili, iskreno mislim da će biti border Q ili NQ.

• Like
Reactions: Mrm
Ne znam baš, glasovi njihove poprilično jake dijaspore kao da su se istopili, iskreno mislim da će biti border Q ili NQ.
Jermenija će proći u finale 100%
Ako neko ume proceniti ko ide u finale,to sam onda ja.
Treba li ti bolji dokaz od toga da sam prosle godine secam se imao 19/20 sto se tice prognoze finalista i to sam prognozirao ne ni nakon isecka proba nego cuo sam pesme video spotove i nastupe na nacionalnom finalu to je to..
Poslednje dve godine sam od prve sekunde govorio i recimo da ce jedino Srbija uspeti da se domogne finala od zemalja bivse Jugoslavije.

Bas mi se klacka da je stavim na prvo mesto, jos samo malo mi fali da mi prevagne

Bas mi se klacka da je stavim na prvo mesto, jos samo malo mi fali da mi prevagne
Koji komentari od nesigurnog finalista do top1 na necijoj listi,bas je podelila ova pesma ljubitelje ESC-a hahah

Jermenija će proći u finale 100%
Ako neko ume proceniti ko ide u finale,to sam onda ja.
Treba li ti bolji dokaz od toga da sam prosle godine secam se imao 19/20 sto se tice prognoze finalista i to sam prognozirao ne ni nakon isecka proba nego cuo sam pesme video spotove i nastupe na nacionalnom finalu to je to..
Poslednje dve godine sam od prve sekunde govorio i recimo da ce jedino Srbija uspeti da se domogne finala od zemalja bivse Jugoslavije.
Ok, super što smo saznali da imamo vidovitu Zorku na ESC forumu, šta će nam kristalna kugla.

Ok, super što smo saznali da imamo vidovitu Zorku na ESC forumu, šta će nam kristalna kugla.
Poslednje 3 godine sam imao 2 promašaja,znali dva puta 19/20 i jednom 20/20. Inace za Srbiju sam jedino bio jako sumnjicav da mozemo do finala 2009.godine 2013. i 2017.godine. Za Balkaniku su ljudi najvise bili sumnjicavi,ali sam znao da to prolazi,realno posebno Srbija uvek udje u finale kada posalje nesto sa etno vokalima,frulicama i taj fazon uvek nam upali makar za finale mada osim Balkanike uvek smo sjajno prosli na evrovzije sa malo etno fazonom Jelena,Joksimovic..

Jako me iznerviralo kad sam video da su je stavili na drugu poziciju, ali se tesim sto nastupa izmedju dve blede pesme koje ce najverovatnije imati jos bledje nastupe.

Može se desiti da se ona istakne, jer je Rumun potpuni autsajder, a ako se Rajli pogubi i isfalšira što je vrlo verovatno, Brunette može i da profitira, tako da nije #2 toliko tragična startna pozicija za njih.

Back