Bio sam skeptičan u vezi Jermenije, ali ovo je jedina ovakva pesma i u ovom polufinalu i u celoj godini, u sklopu sa ovakvim nastupom, postoji jasna publika koja će za ovo glasati, ovo je možda čak materijal i za levu stranu tabele u finalu
Slažem se i ja, baš je podigao pjesmu i ne bi me čudilo da prođe nešto bolje od Brinete, taman za top 13. Jermenija se ne šali, četvrto finale za redom će upisati
Ne shvatam što je ova pesme toliko potcenjena od strane fanova... meni je ovo od početka delovalo kao siguran finalista, a sada sam još sigurniji u to.
Iskreno ono što su nam prikazali izgleda predobro. Armenija je maksimalno podigla sebi šanse za finale. E sad, i dalje je moguće da ispadne jer mislim da pjesma nije toliko za šire mase, meni se ne sviđa, ali i ako ispadne vjerovatno 11-o mjesto. Ako se desi da Armenija prođe mislim da Srbija definitivno ispada, ili možda Češka.
Ljudi su možda bili malo skeptični zbog one amaterske organizacije NF.
Međutim kada dođe vreme za ESC, Jermeni okupe jako dobar tim, počev od Šveđana koji su producirali pesmu do Grka koji rade koreografiju. Sigurno je i neki dobar strani reditelj uzeo ovo pod svoje ruke. Ovo je ozbiljan upgrade
Nastup izgleda skupo, ali pesma je i dalje tri dinara i mislim da je izbor producenata da stave najlošijeg pevača ove godine odmah pre najboljeg malo upitan.
Ovde backing track radi 90% posla, on skoro da ne peva, već samo nabraja reči teksta koji je kriminalan.
Meni je ovo vrlo pretenciozno, tačno se vidi usiljenost i kopija Dana iz ID u svakom mogućem smislu, pogotovo scenski i vizuelno. Jednostavno nema autentičnosti niti ličnog pečata. Pesma nije loša, daleko od toga, meni se lično dopada jer preferiram taj stil, ali jednostavno je kopija, i to ne baš verodostojna.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.