am Jermenija 2025: Parg - Survivor

Ovo je top

Kladionice su ove godine delulu. Ne kontam kako Srbija, Irska, Grčka, Danska mogu imati vise sanse za finale od ovoga

Ово није наступ, ово је бомбетина. И то атомска. Финале ко кућа

Ja govorim za ljude koji gledaju Evroviziju, dešavalo se da pjesme i sa agresivnijim zvukom ne prođu dalje ili čak budu zadnje u polufinalu.

Vise puta se desavalo da zavrse u top10 tvt nego da ispadnu 🤷‍♂️

Ubeđen sam da ovo ulazi u top 15 finala. Mada mi je čudno kako se uopšte dojmilo ljudima da ovo može ispasti. Da nisam sirotinja uplatio bih masne pare.

Vrlo potcenjena pesma. I meni je trebalo vremena da "klikne" ali sada mi je u top 10. Ako nastup bude na nivou, očekujem, potencijalno, vrlo dobar rezultat.

Ovaj večito razgolićen, mogao je i Princ da se ugleda na njega. 🤣

Volim što je dodao armenski na onom dijelu breathe in breathe out it's all done 👏

Nezasluženo čami na 13. mjestu kladže i dalje...

Uopšte mi nije jasno potcenjivanje ove pesme od kako je odabrana, slično kao 2022. sa Fulenn. Doduše, na kraju je zaista i bio flop. :cry:

Iz meni nepoznatih razloga ceo dan pevusim ovo. :oops:

Sto se tice rezultata bas nemam predstavu, bukvalno me ne bi iznenadio ni NQ ni neki solidan rezultat u finalu (izmedju 10. i 15. mesta, iznad toga mislim da nije realno.)

Rekao bih da će proći, onako intuitivno. Ok mi je pesma od starta, ali nekako mi njegova interpretacija i scenski izražaj nekako deluju prenaglašeno i fejk.

Parg je stvarno zasluženo prošao. Želim mu što bolji rezultat u finalu a zašto da ne i top 10. Pokidao🔥

Pjesma već sama po sebi imala pop rock demographic glasače u ruci, a ovaj nastup s trčanjem je dodatno zacememtirao prolazak + skinuo se i oteo Milkshake Man-u njegove glasače hehe

Fascinira me uvek kako Jermeni prodaju paket kad se zaista potrude, povuku sve moguće veze koje imaju i dobije se ovakav rezultat. Odličan nastup.

Back