am Jermenija 2025: Parg - Survivor

Miloš

Starešina foruma
Staff member
Administrator
OGAE član
eYerYcJ.png

Jermenski javni servis AMPTV odabraće svog predstavnika u Bazelu putem nacionalnog izbora “Depi Evratesil". Konkurs za pesme je otvoren do 10. januara.

Samo građani ili stanovnici Jermenije ili ljudi jermenskog porekla širom sveta, koji na dan 13.5.2025. imaju navršenih 16 godina, mogu da se prijave. Prvu fazu čine audicije i za njih je neophodno prijaviti se sa potpuno spremnom pesmom, tj. predaje se finalna verzija uključujući muziku, tekst, aranžman, miks i mastering. Tekst pesme može biti na bilo kom jeziku. Pored pesme, prilažu se i neizlistani privatni YouTube snimci na kojima se uživo izvodi pesma sa kojom se konkuriše, kao i izvođenje jedne obrade po izboru.​

Evrotesil.webp

Spisak učesnika:

POBEDNIK: Parg - Survivor

Last edited:
Sviđa mi se ovo sa slanjem privatnih YT snimaka, pametno.

Veselim se Depiju, ona dva izdanja što su imali su generalno bila dobra, i po pjesmama i organizacijski

Baš ne znam šta da očekujem od njihovog NF, verovatno će biti hit or miss. Njihovi interni izbori mi se veoma dopadaju, pogotovo Iveta koju do danas niko nije nadmašio!

Molim vas da navodite relevantne izvore kada su u pitanju spiskovi učesnika. Koliko videh, ta lista se danas pojavila na Redditu, navodno neko fotografisao listić iz televizije, ali trebalo bi sačekati i zvaničnu objavu jermenskog javnog servisa, umesto prenošenja toga sa naloga fanova na društvenim mrežama.

Ogradila sam se da je verovatno fejk. Ali praštajte, zaboravila sam sa je zabranjeno komentarisati bilo šta što nije zvanično.

Kontam valjda je aplicirala, ali da je ovo lažni spisak. I bolje, bolje je da se sama prijavila kao solo.

Screenshot_20250113-195255_Instagram.webp

Izgleda da je Athena Manoukian prošla konkurs🤭 Spisak učesnika možda već sutra...

Još tri dana pa da čujemo pesme.

Back