am Jermenija 2025: Parg - Survivor

Ništa nisu naučili nakon top10 plasmana prošle godine. Iako nisam ljubitelj Ladanive, ali je bila organska i autentična. Ovo je samo generika napravljena pd strane onog švedskog Kirkorova.

Ali dobro, ne znam jesu imali sta bolje
Kad kažeš organska, na šta tačno misliš? Na korišćenje pravih muz. instrumenata?

Pobednik samo ok, pesma me ne radi, razumem, nastupi su mnogo bili lošiji od audio verzije, nije imao ko drugi da pobedi..

Pa nije ni sigurni finalista, momak ne zna da izgovara riječi na engleskom i pritom nije ni dobro otpjevao. Sve loše što se pripisuje Ateni oko nastupa važi i za njega.

Vizuelno mi se svidja, prop dobar, pesma ko' pesma ništa posebno, vokalno jako tanko.
Jermenija mi je inače jedna a ako ne i najdraža ESC nacija i skoro uvek su mi medju favoritima. Generalno ovo nije ni medju najboljima ali ni medju najgorima.

P.S. Čekam finalnu verziju Češke i Švedsku da izabere pa da budem sigurniji ko pobedjuje ove godine.

Hvala "Mariji i Sajsi" što spašavaju nacionalne izbore koji god da su.

A pa nije loše ovo šta znam, ovaj gladijatorski nastup mi je topina i veću mi je pažnju privukao nego sama pjesma koja mi zvuči kao sporedni soundtrack za neku dječiju igricu, prilično jednolična i ništa se kroz istu ne dešava... Ovakav stage presence mi na PZE-u možemo samo sanjati da nam neko servira a eto moguć je u jednoj siromašnoj Jermeniji koja je nedavno izašla iz rata... Tarzanskom Princu bi ovakav fazon legao k'o budali šamar pa da cijela Evropa posvršava, a on se bakće sa nekim užeglim Baćićevim filerima... 🫢

U svakom slučaju, bilo kak bilo, ne vidim scenario da ovo može ispasti pošto je prilično sejf paket, u finalu je svašta moguće ali ne vjerujem da će proći tako dobro kao lani.

Back