Kako se danas osećate?

Kao i svaki put nakon OI, osecam se isprazno i iscrpljeno. Ovako ce trajati jos par dana, dok se ne vratim u normalu.
Ali dok su trajale OI, umor, nesanica su bacene u drugi plan, dok je zadovoljstvo i doza adrenalina bila prisutna.

Osecam se grozno, uhvatio me stomacni virus i cini mi se da vise nikad necu nista da jedem.

Drži se. Od 17ste godine imam užasnih problema sa stomakom i što je najgore hronično je.

Imaš osećaj da svaki dan imaš stomačni...

Nadam se da će te brzo popustiti i da ćeš biti ok.

Juče mi se desilo da jedna javna osoba koja je meni uzor i simpatija ( kao ne znam, Milica Pavlović Stoletu 😂 ) objavila u objavi (ne na storiju) moj stori. I ljudi oko mene su me posavetovali da toj osobi napišem da se bavim tim i tim ako joj nekad to zatreba da se kao promovišem. I kako mi je odg na komentar u toj svojoj objavi i zahvalila mi se, ja sam ispod dodala i to čime se bavim i 300 krindzeva i znojeva me oblilo i misli da ce zakolutati ocima i evo na to mi nije nista odgovorio/odgovorila al mi je bilo uzasno tesko da izadjem iz zone komfora i to napišem da ja evo i citav danasnji dan razmisljam i stidim se, da nisam ispala navalentna, a znam da je realno boli uvo i da je video/videla i da ja sam bar pisala nesto konkretno i za sebe a ne kao vecina ljudi sto samo sline za nekim. Al eto iz nekog razloga uvek krindzujem na samu sebe i anksiozno se osecam.

Paučice, kao sebe da slušam. 😄 I da ništa ne odgovori i da zakoluta očima, ti si već pobedila i ne možeš ništa da izgubiš, samo da dobiješ.
Toliko me stid da ne smem da pogledam tu njenu (a moju) objavu ponovo 😂😂😂😂

Kad sam rekla da možeš da dobiješ, nisam mislila na čir na želucu od nervoze ali ok. 😄 Opušteno, da nije valjalo, ne bi podelila.

Ma opušteno, ne stresiraj se oko toga, oni verovatno ni ne gledaju komentare, niti imaju kad.

Osećam se konačno odmorno posle cele nedelje u hotelu.

Nigde se ne spava kao u svom krevetu 🥰

IMG_0421.webp

Nestvarno mi je da je ovoliko pala temperatura, skoro 15 manje u odnosu na juče, prekjuče.... A izgleda da i u nastavku neće biti više od 25-30 stepeni, osim ovog sad četvrtka... Mada ko zna, ništa nije sigurno... Uživam dok je ovako 😁

Back