cy Kipar 2024: Silia Kapsis - Liar

Hvala ciparskom žiriju na 12, nisu mi džabe bili u top 5 🙏

A i ovo 15. mjesto je baš fin rezultat, zadovoljan sam

Iznenađujuće visoko ali bila je stvarno dobra i potrudila se

Nije ovo za top 15. Generički sklepana pesma sa vrlo malo kvaliteta. Nastup je bio korektan, verujem da je izvadio.

Kipar zapravo ima jaku tvt bazu da mogu da kace bar osrednje plasmane. Cesto im se predvidjaju flopovi ali se drze sredine tabele.

Pjesma i dalje prosjek i nebitna, ali meni je nekako s nastupom sve djelovalo bolje. Šta ja znam, bila je slatka. Čim sam vidio probu znao sam da od ispadanja nema ništa.

Mislim da se nikad neću pomiriti sa tim da su mi dve pesme iz bottom 3 (🇨🇾🇱🇺) bolje prošle od pesme iz top 3 (🇷🇸).

Mislim da Kontopulos ima sim kartice u Sloveniji. Nema mi logike iskreno da Slovenija daje jake poene na televotingu i za Last Dance i sad za ovo.

Pa def. nameštaju glasanje u Sloveniji. I 2022. Slovenija Grčkoj 8 na TVTu. Nisu im davali boda u vreme najjacih pesama, a sad odjednom na mediokritetske pesme sve top poeni.

Nije ni čudo što je RTVSLO, između ostalog, tražila od EBU detaljan uvid u svoj tvt.

A odgovor na ono pismo se očekuje ovog meseca, čini mi se.

Zemlje poput Slovenije su idealne za organizovano glasanje, jer mislim da im stize mizeran broj glasova.

Nekako se uvek vodim logikom, koliko ljudi glasa na NF, pa onda ce za ESC u svakoj zemlji sigurno stici manje glasova.

Ceska i Portugal su mi takodje malo sumnjivi sto se tice organizovanog glasanja.

Back