cy Kipar 2025: Theo Evan - Shh

Meni je ovo jedna od najlošijih pjesama ove godine.

Ma meni je ova tehno-haus grmilica opasna, ovakvu muziku i privatno slušam, samo ne znam kakav je Theo na sceni u vokalno-koreografskom smislu i da li ima iskustva, ova stvarčuga je više za klupski ambijent i nemam predstavu kako će osmisliti scenski nastup ali svakako mora da pršti i da izgleda nabudženo te da liči na svjetski performans ako žele biti primijećeni (kostimi, plesači, uglovi kadriranja ma sve da bude k'o pod konac).

Potpuno se slažem sa svim napisanim. Oni su to sve i zamislili da pršti.

Ali...

Ovo je acapella...

I sad kad uključimo ples jer ne verujem da će samo stajati na sceni, mislim da nećemo dobiti željen rezultat.

Ali uvek ostavljam prostor za mogući napredak...

Nakon trećeg slušanja, dobra!
Luke Black vibes.
Nisam fan aranžmana ali dobro, oni su tako hteli...

Strofe su mi bolje od refrena, ali sveukupno mi se svakim slušanjem sve više dopalo, a i od starta je.

Mislim da ima okej šanse, posebno ako će već nastup da zaseni njegovo pevanje, ali nevezano za šanse, rado pustim.

• Like
Reactions: Lux
... ili o Narcisu, ostaje da vidimo

Navodno 3 minute nastupa 'neće dodirnuti tlo', znači ili leti ili lebdi kao Portugalac, a budući da je isti režiser i Kipru i Austriji, teško da će obojica isti fazon imati pa me zanima šta će onda to 'do sada neviđeno' obojica imati

Marko kao da je znao da ce Theo da me pali. Hot hot hot. A i pesma nije losa.

И ово је складна облека, поштујем

Dopada mi se obleka, a i on deluje nekako slađe nego u spotu. Opis probe me je zaintrigirao i njegov nastup definitivno najviše iščekujem da vidim.

Дјелује баш захтјевно, иако ми је овде исто проблем што ми је пјесма млака

Back