cy Kipar 2026: Antigoni - JALLA

Dosadno i nebitno. Sreća njihova što su u slabijem polufinalu pa ipak mogu da se nadaju prolasku.

Tea Tairović sa Kipra. Al zamalo.

Neki su se ovde bunili na pomen Tee u ESC kontekstu, a ova pesma i sama Antigoni su zajedno 2%-tni rastvor onoga što Tea radi i kakve pesme snima. U svom žanru i stilu, vrlo slabo i nešto što bi trebalo da nas zabavi, to ne radi.

Simpatično, vuče mi na Ishtar. Najbolja njihova pesma od onih koje su ih predstavljale nakon "Fuego".

Zvuči kao girl bopovi na esc 2000tih lol, oke je ovako, ima karakter što se retko može reći za Kiparske pesme.

IMG_6023.webp

Servirala jedno veliko ništa. Tekst teška generika. Nije agresivno loša da me iznervira ili da je neslušljiva, ali mi je nekako totalno nebitna i nothing burger. Bukvalno nijednu emociju nisam osetio.

Ali naći će svoju publiku I guess.

Last edited:
Spot je 100/10, stvarno su se potrudili oko detalja. Ali izgleda da je falilo inspiracije za pesmu. Ništa nisam zapamtio osim Yalla. Možda je trebala jača melodija, nešto što bi bilo hooktastično.

Cipar opet pronađen dosadan nažalost, dakle ništa novo što se njih tiče, trenutno možda država sa najmanje kreativnosti na escu

Ako nastave i druge zemlje da šalju ovakve pesme,na kraju stvarno pobediće Izrael,i čitavo takmičenje će eksplodirati.

Back