cy Kipar 2026: Antigoni - JALLA

Baš je simpa pesmica, ima tu nostalgičnu crtu (što bi rekli vuče na 2008.) ali mislim da je ovde to lepo uklopljeno. Ima prostora za dobar nastup.

Vidi se da su bili dosta inspirisani Grčkom iz 2024. po spotu. Meni je ovo filler pjesma. Trebalo bi valjda da prođe u finale, ali ne bih baš rekao ni da je sigurni finalista. Pjesma je poprilično ravna i repetitivna. Kipar standardno, mada ako je alternativa da šalju ono od prošle godine bolje da šalju bejzik pjesme. I apsolutno ne zaslužuje biti prva na MyEurovisionScoreboard aplikaciji ispred Tamare.

Pesma nije moj fah, ali kapiram opsesiju stranaca. Ako nastup bude top ovo bi lako moglo u finale.

I jopet će biti
- Greece: 12 points go's to Cyprus
- Cyprus: 12 points go's toooooooooo
Greece? 😁😁

Teško da će se ta tradicija prekinuti. :D Rekoh je da se ufurala u spot Marine Satti poprilično. :ROFLMAO:

Uh pa bas ste strogi iskreno, izgleda da nas je troje ukupno na forumu kojima se svidja 😂

Zvuci mi kao onaj albanski letnji hit koji vrlo misteriozno skupi preko 100 miliona pregleda na YT i niko ga se ne seca

Ja sam prvo pomisilo da je ovo pesma iz Turskog dela Kipra, ima mi taj vibe više nego Grčki. Meni je ovo prosek ali ima odličan potencijal da se napravi dobar nastup. Sve je na njoj.

Back