cy Kipar 2026: Antigoni - JALLA

Jedna je stvar bit malo lošiji vokalist pa da čovjek može progledat kroz prste ako imaš dobar nastup, ali ovo je bilo raspadanje na sceni, pjevanje ko ispod tuša, ispadanje iz matrice, neka nervozna energija, očaj jbt, aj da je i pjesma neka bomba, ali čak ni to, ponavljanje Jalla 50 puta i Opa, svako se danas može bavit pjevanjem jbt, bukv svako

Jeste flopara, ali svakako nije ni prva a ni jedina takva da je završila u finalu.

Tako je
mqdefault.jpg

Pa ja stvarno ne pamtim baš ovoliko loš nastup, možda imam loše sjećanje. Ali evo čak ni ta Bejba famozna nije toliko kriminalna bila ko ova, i nije ovo kao kad promašiš kompletno ton i pukne ti glas ko onom Australcu i Španjolcu, ovo je 3 minute kompletnog raspada

Meni je Bejba horor u rangu ove

Preživeli smo i nju i na temi i na SSF, preživeće i ovi što je ne vole sad, pritom Antigoni niko neće hajpovati u finalu

Ма да се разумијемо, дјевојка је рибетина и има заразну пјесму, то је све што је људима било довољно да гласају, а на то све грчка дијаспора поготово издивљала плус Бугарска, Румунија, Јерменија, Азербејџан које воле овај мелос.

Ruku na srce, ni pesma nije neki hit, bilo je mnogo jačih mrdoguza ranijih godina. A ovako blago retardirani tekst je moglo napisati i dete od 6 godina. Neko možda lajka ovaj tip pesme, ali ista nema nijedan jedini kvalitet, a o vokalnom skrnavljenju da ne govorim. Po svim parametrima jednostavno ne zaslužuje finale i nadam se da ide u bottom 5.

Svakog člana žirija koji je ovom muzičko-scenskom genocidu dao bod treba momentalno streljati. Konstantno van tonaliteta, ne zna tekst (a tekst pisali u vrtiću), energija kokoši na ražnju.... Ovo je stvarno bilo bolno za slušati i gledati.

Једва чекам да видим да ли се остварило оно што рекох синоћ, 100п публике је погурало у финале

Nadam se da će upaljena grčka dijapsora biti složna oko Akilasa, jer ja mislim da je baš oni i jesu ugurali u finale. Ali Boga mi, tamo zaslužuje da ljubi samo dno.

cy Kipar 2026: Antigoni - JALLA
Back