cy Kipar 2026: Antigoni - JALLA

Problem je što fandom danas traži kompjuterski ispeglane vokale i jeftine scenske trikove, a Antigona je došlana scenu naoružana samo i isključivo svojim talentom tako da joj je to def plus. Ja sam se lično ježio par puta dok je pevala .

Ja ne znam da li sam u životu čula gore pevanje na Evroviziji za ove moje 23 godine😂
Da uzme časove pevanja kod Manela Navarra.

Ona je pre svega Britanka, to joj se vidi po akcentu, i zbog toga ne da nema taj specifičan način pevanja za ove prostore, nego ni bazu za takvo pevanje nema, i bolje joj je da se ne vadi nekim idiotskim izgovorima nego neka se potrudi da to makar liči na nešto u subotu, kada je već nezasluženo za to dobila priliku

Ma ko što je Majsta pomenuo prošla je na melos jer joj se potrefile države koje vole u tom pf i to je to.
U suštini, nebitno je kako je pevala pošto je SONG contest tako da je validno i loš pevač da prođe.

I ja sam uvek pobornik toga da je ovo takmičenje pre svega pesama, potom i nastupa, pa tek tamo negde posle i pevanja.
Sad, neka granica korektnog vokalnog izvođenja te pesme mora postojati, u službi prezentovanja te pesme, a i u okvirima samog nastupa.
A da li ju je Antigoni prešla - ne znam. Mada, malo naginjem ka tome da ovaj pijani karaoke nije zaslužio finale, ali tu smo gde smo.

Pritom, s takvim antipevanjem je morala bar da izgrmi koreografijom i pokretima, a ona nije ni to, tj. i scenski mi se nekako iskilavila i vajbovala nesigurno, nervozno i nedovršeno.
Ajd pa je bar prelepa i predobra ribetina, pesma nije po mom ukusu, ali jeste keči i kao poručena za naše prostore. Spasiće je pre svega grčki, a onda i ostali balkanski glasovi od bottom 5 u finalu.

Bojim se da ce proci mnogo bolje nego sto se ocekuje a onda smo ga nadrljali sledecih godina od silnih jala jala 🤣

Ma ne kužite vi to, ona samo ima "rASpy vOIce", skoro pa sigurno pobjeđuje, osim ako joj Njemačka ne pomrsi konce, ali sumnjam, u svakom slučaju rekord Sobrala je ugrožen

Jbt koji antitalent 😆

Mislim da je mogla proći neka druga država umesto Kipra, ali u principu nisam ljut. Nisam fan pesme ali nisam iznenađen što je prošla, ljudima se očigledno sviđa pesma + je ona bila toliko nasmejana i izgledala je kao da se super provodi. Kupila me je malo harizmom.

Okej je za finale u ovako slaboj godini ali moram da priznam da ću da popizdim ako na kraju bude tipa 13-15. Ovo nije za više od 20. mesta.

cy Kipar 2026: Antigoni - JALLA
Back