cy Kipar 2026: Antigoni - JALLA

Što gori plasman želim ovoj antitalentiranoj privilegiranoj lujki, ušao sam u puni hate mode 😍

Doduše teško da nastup može bit gori nego u pf, očekujem da nezasluženo završi ispred nekih puno boljih pjesama i nastupa, zamisli ovo ispred Srbije recimo završi 🤡
Roo, priznaj da si fan i da gledas nastup na repeat!! 🥰 Jedva cekam da vidim tvoju reakciju na rezultate!!

Ja u životu lepši vokal čuo nisam. Jači vokal od nje je bila samo pokojna Merima Njegomir. A tek što ima osećaj za ritam i ples, prejebala je Danicu Krstić i njenu verziju Fuega.

Sve osim pobede za ovu legendu je premalo

Aaaa dobro, nije joj legla pesma i nije imala dovoljno iskustva, mogla je do pobede da je sve bilo utegnutije. Bolja je ona u sporijim i oriental pesmama gde nema mnogo teksta. Svakako mi je bilo super da je pratim i navijam, pogotovo jer je znam pre ESC-a. Bar ulazimo u girl bop eru!! 🥳🔥

Luka iz Lavine izdere dušu iz sebe, ova propala reality zvijezda dođe i tri minute se isprdi u mikrofon i dobije ukupno 3 poena više od Srbije. 👏🏻👏🏻👏🏻

Ali da, žiri uglavnom glasa za vokal, kvalitetu kompozicije i tako to, jelda :)

Bila je nešto bolja nego u polufinalu, ali u kompletu ipak katastrofa. Jebote pa mumificirani Boj Džordž je bio življi na sceni od nje.

E kolko god da je gorak ukus u mojim ustima ostavilo ovogodišnje takmičenje ona me je toliko zabavila, da sam poslao 1 sms za nju na kraju, i baš volim da gledam ovaj malo manji raspad nego u polufinalu. Iskupila se sasvim dovoljno da nije neslušljiva uz lajv!

pa dobro, juce je dooosta bolje zvucala nego u PF gde je bas bila raspad sistema

mojim kezualcima se bogami bas svidela, vise njih mi je rekla da ih je pesma podsetila na one stare ESC pesme iz ere 2010

13. je bila kod nase publike u finalu, dakle blizu da ubere neki poen

cy Kipar 2026: Antigoni - JALLA
Back