cy Kipar 2026: Antigoni - JALLA

Storm molim te ne troluj ne stoji ti. 😂
Da si ovo napisao za Poljsku pa da ti poverujem.
Nije troll. Njenom glasu ne leze ovakve pesme, ali meni je jos egzoticnije bilo 🙈 Mogla je jedino da poradi na disanju i ispadala je iz matrice par puta, drugo nista nije mogla jer nema raspon da vokalno savrseno izvede ovakvu pesmu. Svakako mislim da ziri treba da je nagradi. 😊

Preteruje se s hejtom, zvucala je solidno i imala prelepu energiju i nastup! 💗

Mislim da nisi problem ni geografija, ni istorija, ni matematika. Zena prosto ne zna da peva.
Nije reč o geografiji, već o mestu odrastanja. Tamo gde odrastaš, tamo izgradiš svoj identitet i to je prosto tako. Lepo je to što je ona vezana za svoje grčko poreklo, ali ona je prosto Britanka, i nije za ovakve stvari. Više bi joj legao npr. "El diablo" nego "Fuego".

Nije troll. Njenom glasu ne leze ovakve pesme, ali meni je jos egzoticnije bilo 🙈 Mogla je jedino da poradi na disanju i ispadala je iz matrice par puta, drugo nista nije mogla jer nema raspon da vokalno savrseno izvede ovakvu pesmu. Svakako mislim da ziri treba da je nagradi. 😊

Preteruje se s hejtom, zvucala je solidno i imala prelepu energiju i nastup! 💗
Priznaj da ti zeleni hakovao profil!!! xD

Šalu na stranu, okej je da imaš takav doživljaj to ti niko od nas ne može oduzeti niti zameriti jer lepota je u oku posmatrača. :D

Nek se zahvali televoting sto je izvukao ono sinoc bio horor za usi .

Neki Bugar na stranom forumu napisao da je njegovoj majci ona favorit. On je pitao pa zašto joj se Dara ne sviđa, a ona odgovorila: Dara ne zna pjevati 🤣

Mogla bi Antigoni solidno na tvt, djeluje jako simpatično i pozitivno na sceni, kao da narod briga kako pjeva

Pa Bangara je vrlo skromna što se tiče pevanja, pride to je vrlo laka pesma za pevanje a refren i nije pevanje u punom smislu. Ali njenoj pesmi ni ne terba pevanje sve je do ritma i odlično odabranog stila plesa, pevanje je namerno tako napravljeno da može da ga odradi dok i sama pleše. Ja bih čisto zbog ovog plesa voleo da uđe u top 10 da imamo što više ovakvih densera jer je ovo moderan stil koji je popularisala Maddie Ziegler u Sijinim nastupima i spotovima.

Shakira za siromašne. Očekivao sam prolaz, ovakve pesme uvek imaju svoju publiku, ali večeras joj potop ne gine.

cy Kipar 2026: Antigoni - JALLA
Back