Koncerti

Sad će Akon živeti u zabludi da se Arena rasprodala zbog njega

Ljudi koliko mi je žao što nisam otišao na koncert Tanje Savić. Ceo dan gledam snimke, em što je bila prelepa atmosfera em što je ona bila prelepa. Imao sam crv sumnje u vezi toga kako će to sve izgledati ali snimci su premašili moja očekivanja. Bravo za Tanju ❤️ Njena omiljena pesme mi je Minut ljubavi 🥹

Moj algoritam i dalje misli da volim da idem na koncerte, pa evo još jednog zanimljivog kod nas. :D

ALTIN-GUN-30.05.25.jpg

https://citymagazine.danas.rs/vodic...du7Et&pv=f5bdd8c5-3366-46b5-975f-ec0f6a064c5f

Jesu li oni beše bili na Exit-u ove godine? Mislim da je bio i prenos na RTS 2

Guns N’ Roses, 18. jula na Ušću

Guns N’ Roses, legende rock and roll-a, nastupiće na Ušću u Beogradu 18. jula 2025 u sklopu velike evropske i bliskoistočne turneje 2025. pod nazivom “Because What You Want & What You Get Are Two Completely Different Things”. Bend dolazi u sastavu Axl Rose (vokal, klavir), Slash (gitara), Duff McKagan (bas), Dizzy Reed (klavijature), Richard Fortus (ritam gitara), Frank Ferrer (bubnjevi) i Melissa Reese (klavijature).

Guns N’ Roses se smatraju najdinamičnijim i najznačajnijim bendom svoje generacije. Njihov debitantski album Appetite For Destruction iz 1987. prodat je u dijamantskom tiražu, dok je turneja Not In This Lifetime… (2016–2019) postala četvrta najprofitabilnija u istoriji. Njihova impresivna diskografija uključuje albume koji se smatraju klasikom, poput Use Your Illusion I i Use Your Illusion II, G N’ R Lies i Chinese Democracy. I dan danas su jedan od najslušanijih rock bendova na platformama poput Spotifyja, sa preko 24 miliona mesečnih slušalaca.

Kultni hip-hop pioniri Public Enemy pridružiće se kao specijalni gosti, donoseći svoju neponovljivu energiju i osiguravajući nezaboravno veče.​

Počela je prodaja ulaznica na eFinitiy.rs. Cene su 8.900 dinara za stajanje, fan pit je 13.500, tribine 14.500 i 15.900 i VIP bar stolovi za 25.000 dinara.

GNR.webp

Guns N’ Roses, 18. jula na Ušću

Guns N’ Roses, legende rock and roll-a, nastupiće na Ušću u Beogradu 18. jula 2025 u sklopu velike evropske i bliskoistočne turneje 2025. pod nazivom “Because What You Want & What You Get Are Two Completely Different Things”. Bend dolazi u sastavu Axl Rose (vokal, klavir), Slash (gitara), Duff McKagan (bas), Dizzy Reed (klavijature), Richard Fortus (ritam gitara), Frank Ferrer (bubnjevi) i Melissa Reese (klavijature).

Guns N’ Roses se smatraju najdinamičnijim i najznačajnijim bendom svoje generacije. Njihov debitantski album Appetite For Destruction iz 1987. prodat je u dijamantskom tiražu, dok je turneja Not In This Lifetime… (2016–2019) postala četvrta najprofitabilnija u istoriji. Njihova impresivna diskografija uključuje albume koji se smatraju klasikom, poput Use Your Illusion I i Use Your Illusion II, G N’ R Lies i Chinese Democracy. I dan danas su jedan od najslušanijih rock bendova na platformama poput Spotifyja, sa preko 24 miliona mesečnih slušalaca.

Kultni hip-hop pioniri Public Enemy pridružiće se kao specijalni gosti, donoseći svoju neponovljivu energiju i osiguravajući nezaboravno veče.​

Počela je prodaja ulaznica na eFinitiy.rs. Cene su 8.900 dinara za stajanje, fan pit je 13.500, tribine 14.500 i 15.900 i VIP bar stolovi za 25.000 dinara.

View attachment 27732
Da li znas sta su to VIP bar stolovi? Ne zanima me da budem VIP, 2023. je u nekim gradovima bila opcija meet and greet u back stagu, da li je to nesto slicno?

VIP bar stolovi su stolovi oko kojih mora biti između 4 i 6 osoba, a cena po osobi je 25.000 i omogućava samo ta bolja mesta ka bini, uz stočić.

A to što pitaš, postoji ona najskuplja opcija ULTIMATE VIP EXPERIENCE, koja podrazumeva raniji ulazak, uključena neka pića, suevnire i da možeš grupno da se slikaš na sceni sa instrumentima benda (ne i samim članovima benda), i da odeš iza scene i pitaš nekog od osoblja da ti kaže nešto više o produkciji događaja, to je taj meet&grret, ali ne direktno sa muzičarima. I ta ulaznica je preskupa, košta 130.500 dinara.

Hurts na EXIT dolaze 😭
Htio sam ići i 2014. ali nisam i 10 godina govorim E SLEDEĆI PUT KAD DOĐU, IDEM. Tako da, idem 😄

A dolazi i Loreen

Eh ne zanimaju me instrumenti 😭 vec clanovi. To sy gunsi imali 2023. Hvala

Predstavnica Ukrajine na Evroviziji 2009. Svetlana Loboda dolazi u Beograd i zakazala je koncert u Mts dvorani 😄

IMG_4740.webp

Juuuu, ovo ne smem da propustim. Najbolji ESC paked ikada :love: Jeste da dolazi da peva Rusima ali koga briga.

Lepe su i cene ulaznica za koncert Lobode. Najjeftinija je 5.900 RSD, od 19. reda u parteru do poslednjeg, a bolja mesta su 6.900, 9.900, 10.900, 12.900 i 14.900. Koncert će trajati dva sata.
➡️ ULAZNICE

Ја сам већ писао у другој теми да су ПРЕСКУПЕ карте, буквално није нормална. Па и Валериј Меладзе је имао јефтиније карте прошли пут у Београду. Сад не знам за овај следећи комцерт. А буквално јој знам дискографију целу, али нећу ићи.

Back