Kupovina

Kupovina i degustacija proizvoda iz MERE marketa, šta je dobro a šta krš :D

I reklama za Jaffa Buttons što je Stole preporučio.

Svi hvale te Jaffa buttons-e, moraću da probam, iako u poslednje vreme baš retko jedem slatkiše. :ROFLMAO:

Obožavam što se Jaffa ponaša kao da su ovim otkrili vruću vodu, ovaj slatkiš na zapadu postoji pola veka.

• Like
Reactions: Mrm
U toku je nedelja Maxi pčelice koja traje do 6. decembra
➡️ KATALOG

Metro LUDI DANI od 7. do 10. decembra - povoljan Jack Daniel's i Chivas Regal viski, Monopol, orada, jabuke, Grand kafa 600g, Nutella 700g, Vox ketler itd.

➡️ KATALOG

Počinje MAXI rođendanska nedelja u Maxi i Mega Maxi prodavnicama!
Svakoga dana, od danas do 12.12, pronađi nove proizvode po rođendanskim cenama samo uz Moj Maxi aplikaciju, u svim Mega Maxi i Maxi prodavnicama!

Danas su na popustu Knjaz Miloš 1,75l po ceni od 29 dinara i Tunjevina komadi u sopstvenom soku 160g za 118 dinara!

5D0kTRA.jpg
HyFV90n.jpg

U Maksiju danas na rođendanskom popustu su Kornišoni Maxi 680g po ceni od 169 dinara i Maxi Jumbo ubrus za 219 dinara!

bKTzaOG.jpg
z9OzZHk.jpg

Taman mi treba ubrus, sve zaboravim da kupim. Top!

• Haha
Pa juče su ljudi baš kupovali kiselu, naročito oni koji uskoro slave, dobro im dođe da kupe veću količinu. Ja uzeh i te tunjevine, one su mi ok. Danas neću ništa, džambo ubruse uglavnom ne uzimam zbog zauzimanja većeg prostora, a kisele krastavčiće imam.

• Haha
Pa juče su ljudi baš kupovali kiselu, naročito oni koji uskoro slave, dobro im dođe da kupe veću količinu. Ja uzeh i te tunjevine, one su mi ok. Danas neću ništa, džambo ubruse uglavnom ne uzimam zbog zauzimanja većeg prostora, a kisele krastavčiće imam.
Pa dobro, mislim da su mogli malo jače da se otvore i za neke proizvode koje nikad ne kače sniženja, jer su ovi do sada ponuđeni maltene svako malo na nekoj akciji.

Znaci koncept ovih popusta svaki dan u kupovinu po dva proizvoda, genijalno

Ja bez ubrusa ne mogu da funkcionišem u kuhinji uopšte...
Ja ih takođe koristim, samo uglavnom uzimam one manje rolne.

@dodo Pa dobro, to je samo po dva artikla dnevno koja su naširoko u upotrebi, pa verovatno idu tu na veći promet po nižoj ceni. Knjaz baš i ne viđam po toj ceni, dok ubrus i ajde.

Ja ih takođe koristim, samo uglavnom uzimam one manje rolne.

@dodo Pa dobro, to je samo po dva artikla dnevno koja su naširoko u upotrebi, pa verovatno idu tu na veći promet po nižoj ceni. Knjaz baš i ne viđam po toj ceni, dok ubrus i ajde.

Mislio sam na to da su makar za rođendan mogli da budu malo kreativniji prilikom izbora, posebno jer popust važi samo dan. Evo, ja recimo već tri dana viđam Ben&Jerry's sladoled od kikirikija za 240 dinara, snižen sa 700+. Recimo to je odlična akcija, jer ovako ga nikad ne bih kupio zato što mu je redovna cena šurenje.

A dobro, bude još stvari na sniženju, nego usred decembra im verovatno nije zanimljivo da među dva artikla istaknu sladoled koga ni nemaju u mnogim radnjama. Ovde često ne bude sladoleda koje reklamiraju da su na sniženju, ali super kupovina po toj ceni :)

Sećam se kako je nekad bilo nezamislivo jesti sladoled tokom zimskog perioda, dok sad nam to postalo uobičajeno, jede se manje, ali ih ima u marketima.

Nameštaj SITI tradicionalno slavi rođendan uz popuste na kompletan asortiman. Samo u subotu, 9. decembra od 8 do 20 časova!

🌟 NAGRADNA IGRA. IZVLAČENJE DOBITNIKA 25.12 na televiziji MAG.
🎁 POKLON DOGAĐAJ - KOBASICIJADA.

Adresa. Vidanski kraj 42, Grabovac kod Obrenovca

n5tQpLa.jpg

POČELO ODBROJAVANJE DO OTVARANJA NOVOG BEOGRADSKOG BUVLJAKA

VELIKA ŽURKA NA BEOGRADSKOM BUVLJAKU NA MILJAKOVCU, VAREŠKA BB
13
. decembar, sreda u 17 časova

Čuveni Buvljak počeće da radi 13. decembra na novoj adresi, na pijaci Miljakovac, Vareška bb, u novom i modernijem ambijentu. Brojne sugrađane i ljubitelje dobre kupovine dočekaće poznata lica ljubaznih i spremnih prodavaca. Potrošače i posetioce očekuje velika žurka pod vedrim nebom i popusti do 30%. Otvaranje novog “Beogradskog buvljaka” počinje u 17 časova, uz Beogradski noćni market i DJ-a.

Novi “Beogradski buvljak” biće nezaobilazno mesto za sve one koji traže izuzetnu ponudu i sjajnu atmosferu, gde se može pronaći moderna garderoba, najfiniji tekstil, unikatni nakit, nameštaj, rasveta, kućna galanterija, sve vrste alata i još mnogo toga. Označite sredu, 13. decembar, u svoj kalendar i pripremite se za nezaboravnu noć. Dođite u 17 časova na „Beogradski buvljak“ na Miljakovcu, Vareška bb i uživajte u dobroj ponudi, muzici, hrani i atmosferi!​

7LBWDWr.png

• Wow
Back