Kupovina

Ma sve je jasno , to je baš bila čista ironija s moje strane. Struja je otišla jezivo a lik viče i dalje kako je najjeftinija u Evropi .Otišao i gas. A to što ne govori o paritetu cena nikom ništa.
Ove zime neće biti nikom lako. Imam rođake u Nemačkoj , prošle godine su pola zime presedili u jaknama u stanovima. Čak i imučniji Nemci.

Air Serbia započinje rođendanski mesec oktobar svečanim otvaranjem nove moderne poslovnice na drugom spratu tržnog centra „Galerija“, Bulevar Vudroa Vilsona 14, Beograd.

U nedelju, 1. oktobra, spremite se za:
🌟 🎫 30% POPUST na iznos tarife za sve destinacije u njihovoj mreži
🌟 🎁 Plus, još mnogo iznenađenja i poklona (nagrade: dve karte za destinaciju po izboru, autobiografija Mihajla Pupina, makete aviona Airbus A-330-200)

sukv5CD.jpg

vHmu653.jpg

• Like
Reactions: Mrm
Mene iznenađuje kada pročitam i vidim kada neko uslika takve stvari, jer ni u jednoj prehrambenoj radnji u gradu gde živim nisam video bilo šta da ima zujalicu i te nazovi katance. Ok, žestoka pića da + poneko pakovanje kozmetike se rešava na kasi. Sigurno se više krade po prometnijim objektima u većim gradovima, pa valjda tamo moraju takva rešenja da koriste.

Provalio sam u poslednje vreme dosta praznih kutija na rafovima. npr. keksa, gde je neko bio vešt da izvuče ono unutrašnje pakovanje i ostavi kartonsku ambalažu.

• Sad
  • Love
Da li vam se dešava da vas nizak nutri score predomisli od kupovine nekog proizvoda? Na slici dole torta koja baš deluje ukusno, kad ono, nutri score D. 💀

Meni se u nekoliko navrata desilo da vratim proizvod na raf zbog toga, a bilo je i neprijatnih iznenađenja - nisam očekivao da pržene semenke bundeve budu ocenjene ocenom D.

Normalno da je D kad posle nje postaneš dijabetičar.
Torte, kao i svi slatkiši uostalom, sadrže ugl prosti ugljeni hidrat, džabe što na oko izgleda lepo.

Ovaj čaj sam dobio iz Novog Sada... Ne znam gde je kupljen.. Ko voli čajeve, kao ja.. Ovo je fenomenalno.. 😍💥

Attachments

• IMG_20231001_005634.webp
    IMG_20231001_005634.webp
    159.4 KB · Views: 10
Jbt ona romerquelle limunska trava voda na kiosku 80 rsd, u Coffeedream preko 200 rsd.. 😬😒

Zanimljivo uređen enterijer nove Air Serbia poslovnice u Galeriji, a ljudi stali u red da kupe karte.

A4P6Ppg.jpg

muciMOt.jpg

65qVHVd.jpg

WfLWurp.jpg

eXAoiWO.jpg

Je l' su delili po dve noblice kao i u vazduhu? 🙏

A mini čips? 🙏🤭

Ne mogu da kažem, doduše, od Londona ide sendvič sa pilećim prsima i kačkavaljem..
Voda svakako 0.25

Back