Kupovina

Da li netko zaista za toaletnu vodu kaze toaletna voda?
- Jao, kako imaš dobru toaletnu vodu. Koja je to?
Da mi neko tako kaže, izvrištao bih se
Pa razlika je velika... Kako god da neko kaže, nebitno, ali je bitno da se razluči šta je šta jer nije isto.. :)

Pa to treba da zna prodavac u parfimeriji... ali u svakodnevnoj komunikaciji nikog zaista nije briga da li je parfem ili toaletna voda ili nešto treće. Koristi se u iste svrhe.

Svašta.. Nije preseravanje, pa razlika u ceni je ogromna, takođe i u trajanju kad se stavi...

Kad smo već kod parfema, nedavno sam dobio ovaj i fantastičan mi je. Izrazito postojan i ugodan, neki dan sam od blagajnice u dućanu dobio kompliment kako lijepo mirišem 😅

armaf-club-de-nuit-pure-parfum-150ml-slika-148873642.webp

Je l' to u Lilly ne mogu da iskoristim cvetiće na parfeme?!

Pa hteo sam da vidim koliko bi izneo ovaj Markov sa tim popustom i nigde ne vidim polje da unesem cvetiće. Bruka!

• Angry
Reactions: Mrm
Da, Armaf - Club De Nuit Intense je sada popularan, dobar i pristupačne cene. I on dolazi u tri verzije, uglavnom u ovim standardnim pakovanjima: EDT 105ml, EDP 200ml i Parfem 150ml. Cene su u rasponu od 35 do 80 evra, zavisno od verzije. Postoji i dezodorans. Arapi su prilično dobri kada su mirisi u pitanju.

Mamicu im..

Prošle nedelje su davali sve 10% sa tom karticom..

Pa hteo sam da vidim koliko bi izneo ovaj Markov sa tim popustom i nigde ne vidim polje da unesem cvetiće. Bruka!
Cvetići se valjda koriste samo u maloprodaji (kada ih imaš više od 200), dok se skupljaju i u maloprodaji i u onlajn prodavnici. Svakako, trenutna cena za EDT nije baš povoljna, to jedino kod njih kada bude na nekom sniženju, ili kada bude neki procentualni popust uz njihovu karticu, tada će se automatski obračunati popust ako si ulogovan i povezao si svoju karticu sa nalogom.

Ma nije mi ni izašlo polje da ubacim ahahaha ali moguće

Ako ti nije hitno, svakako bolje sačekati. Npr. Lilly ponekad daje poklon tester (da pojasnim, testeri su isto što i originali, samo nemaju kutiju i ponekad nemaju čep) nekog parfema za porudžbine preko 6999 dinara, npr. davali su Versace Jeans koji postoji decenijama i uvek je cool, pa ako je već viša cena i pređe se ta cifra, da se bar i to dobije. :D Ako ne pre, verovatno će biti popusta za Crni petak, 24. novembra.

Back