LEKSIKON 18 - DATING LEKSIKON
1. Sa koliko godina ste prvi put otišli na dejt?
Mislim da sam imao 15 ili 16 godina. Ne mogu tačno da se setim da li se dejt dogodio pre ili posle juna kada mi je bio rođendan.
2. Koji dejt vam je ostao u najlepšem sećanju?
Prvi dejt sa mojom ženom. Najbolji dejt i najlepše sećanje
3. Koji dejt vam je ostao u najgorem sećanju?
Taj kad sam imao 15 ili 16 godina. Teške traume sam imao posle.
4. U kojoj godini života ste najviše dejtovali?
Najiskrenije nisam mnogo dejtovao jednostavno nisam bio u tom fazonu ali recimo kad sam imao 20.
5. Najlepše mesto na kojem ste imali dejt?
Restoran Savoca u Novom Sadu.
6. Čudno mesto na kojem ste imali dejt?
Jedan pub onako skriven malo negde na Dorćolu. Sad da me pitate kako se zove pub ili gde se nalazi tačno ne bih mogao da vam kažem

.
7. Na koliko dejtova ste do sada otišli? (okvirno)
Otprilike 6. Nisam puno dejtova u životu imao.
8. Da li dejtujete trenutno?
Ne. Oženjen sam.
9. Da li ste imali uspešne veze posle prvog ili više dejtova?
Jesam. Evo u srećnom sam braku

.
10. Izaberite savršeno mesto za dejt.
Savoca restoran u Novom Sadu. Barem meni savršeno mesto.
11. Preporučite neko mesto idealno za dejt.
Odgovor pod brojem 10

.
12. Koga biste dejtovali sa foruma?
Ne bih dejtovao sa nekim sa foruma.
13. Ispričajte neku anegdotu ili neprijatnost sa dejta.
Sa oko 16 godina sam prvi put imao iskustvo francuskog poljubca i to tako što mi je devojka zavalila jezik odjednom. To mi je bilo užasno neprijatno

.
Jedna prijatna anegdota: Kada sam bio na prvom dejtu sa svojom ženom išli smo na više mesta i sad trebao sam je otpratiti na autobusku stanicu i imala je vremena pre nego što bi trebala da ode na autobus pa smo seli u mek pored autobuske. Kupili smo da jedemo i sad da sednemo ona se okrene i kaže mi: Jakove izvini ja moram da idem da piškim - Ja odgovorim: Mogao sam da živim bez te informacije ali slobodno idi do wca.
E sad ona se tu nasmešila i posle mi je rekla da je to bio test da bi videla moju reakciju i kaže da je tu shvatila da sam ja njen i da je srećna što je samnom.
Imam i interesantnu priču tj anegdotu sa naše veridbe tj kako sam je verio i kako sam sve to isplanirao unapred ali ne bih da dužim ovde sa odgovorom

.
14. Koga biste dejtovali od poznatih ličnosti?
Ema Watson, Zendeja itd. Sigurno ih ima više koje su mi bile simpatične ali eto njih dve da navedem.
15. Navedite razliku između dejtovanja u dvadesetim, tridesetim i četrdesetim. (Ko ima takvo iskustvo)
16. Da li koristite aplikacije za upoznavanje, i ako da, koje? (Ili ste više za upoznavanje putem Instagrama, Facebooka i drugih društvenih mreža?)
Ne koristim. Uvek sam ih izbegavao u širokom luku jer sam čuo svakakva iskustva onako baš loša. Catfishing i mnoge druge stvari. Tako da nisam nikada hteo da se izlažem tome.
17. Da li ste posle dejta sa nekim postali dobri prijatelji i nastavili da negujete to prijateljstvo?
Nažalost ne. Kažem nažalost jer generalno nisam protiv toga da ostaneš dobar prijatelj čak i ako dejt nije bio uspešan ili veza nije bila uspešna.
18. Da li ste nekada dejtovali nekoga sa foruma? Vreme je da sada priznate
Nisam nikad.