lv Letonija 2022: Citi zēni - Eat Your Salad

Kud Litvanci, tu i Letonci. Pravac Tel Aviv i poseta svim ESC koncertima!
Ovim je Tel Aviv već premašio broj učesnika u Londonu.

UTZ5b9V.jpg
 
Letonija se izgleda vratila u doba svojih pesama "Here We Go" i "Cake To Bake"?
Meni ovogodišnja pesma deluje kao bolji zez od njih i simaptičan mi je taj jednostavan, a upečatljiv tekst. Sve u svemu, nije uopšte loše, ali ne sigurno i za sam vrh. (y)
Otprilike da ova pesma dođe negde kao "joke entry" u nivou Subwoolfera, a koliko kapiram, Norveška se kotira dobro, a Letonija ne, tako da izgleda da ipak postoje predrasude i neke privilegije na osnovu zemlje koja se predstavlja. :unsure:
 
Mislim da se Norveška bolje kotira ne samo zato što je Norveška, već jer iako joke entry, ima i taj bop momenat, više je nekako slick sve, ima taj skandi-šmek u svemu tome, zaraznija je koreografija, vizuelno upadljivije sve, audio produkcija je napredna u tom elektronskom smislu, itd. Hoću reći, Letonija je uglavnom samo joke entry i to joj je glavni domet, i kao neki tamo likovi bivaju face i dižu atmosferu (ne treba ni to potceniti za Torino naravno), a Norveška ima i tu neku budalastu misterioznost i mističnost s tim maskama, i prosto upadljiviju i lukaviju foru sveukupno.
 
SMALL TALK: Citi Zēni ( :lv: Letonija 2022 )

 
OMG, these guys sounded like English is their native language (like Americans), specially that blond, separated boy! :oops:
 
Ovaj lead singer iz Citi Zenija se bukvalno nepresvlaci :ROFLMAO: uvek je u ovom duksu. Btw, Choda uradi intervju sa Monikom iz Litvanije @Choda
 
Los pokusaj da se bude zanimljiv.

Letonija mi je jedna od boljih ESC zemalja i super mi je sto cesto pokusavaju da budu drugaciji i originalni ali ova pesma je daleko ispod nekih ranijih konceptualno slicnih pesama.

U finale mogu da se usunjaju jedino ako se svi raspametimo od nastupa, sto realno tesko da ce da se desi....

Pogresili su sto nisu poslali Aminatu.
 
Meni nisu lično medju finalistima i ne svidja mi se pesma, ali ovo polufinale je i dalje slabije, ima nekoliko slobodnih mesta koja će morati da se popune, a ovo je kao interesantno, nastup je kul, mogu da se provuku u finale.
 
Na konto čega? Drečavo-šarenih kostima?
Nisam doneo zakljucak na osnovu ovih par slika...nego Letonci imaju neku harizmu ove godine, energiju, simpaticnost, e sada ne znam da li je to dovoljno za finale, ali opet pored slabe konkurencije u ovom polufinalu nije da nisu bez sansi...ja ih necu otpisati
 
Iskreno se nadam da neće proći, a da Severna Makedonija ostane.. :(
Voleo bih da naš žiri da 12 Severnoj Makedoniji u polufinalu i pomogne joj za plasman...
Zašto ovakve pesme prpđu, a Severna. Makeodnija uvek ostane.. :(
 
Nema sile da SV prodje. Mislim svakako da će 10 i 12 od našeg žirija otići SM i CG. Očekujem da svo 3 medjusobno razmene poene.
 
  • Sad
Reactions: Mrm
Pa Letonija nije u istom polufinalu kao SM 🤣
Znam da nije, ali ne želim Latviju u finalu, Severnu Makedoniju da ostane.. Latvija mi je zadnja na listi.. :(
 
Znam da nije, ali ne želim Latviju u finalu, Severnu Makedoniju da ostane.. Latvija mi je zadnja na listi.. :(
Ne brini se, Letonija ima vece sanse da ostane u polufinalu, nego da prodje u finale. :) Samo sam rekao da ih ne treba svrstati u sigurne zemlje koje ispadaju.
 
Back
Top