lv Letonija 2024: Dons - Hollow

Iskreno ne bi me iznenadilo da Latvija opet pobijedi na Evroviziji, prije Estonije i Litvanije, samo im fali par godina konzistencije prolazaka u finale.

Ocekivano uzasna ponuda, i meni kao i svima ostalima jedino Dons obecava.

@inga

jel čuješ ti ovo? 😌 🤭

Svake noći kad ne mogu da zaspim...Kity, kity, kity, cat... 💗🐈

Katrina Gupalo je moj bensedin...

Ovde bas deluje da je Dons jedini izbor, mada i ta pesma je teško pamtljiva, evo sada se melodije ne mogu setiti, ukrao je onog Ragn Bona..

Svaka pesma koja ima "heavy beat" se posmatra kao kopija Rag'n'bone Man-a i Imagine Dragons-a.

Bukvalno nee..

Njegov glas i sama pesma su slicni, nebitan je fazon, da li je ista vrsta muzike, već je očigledno da ima ogromne sličnosti sa onom pesmom/pesmama..

I sad moze visoko…jedan od mojih najvecih favorita 😃
Ako dobiješ Breskvicu NE MOŽEŠ i Donsa, jel me čuješ? 😌
Onda mora da ide Kaća Gupalo ovde 🐈🐈🐈 ako dobiješ Donsa, odreci se 🍑! Ne može Nemanja i jare i pare...

Mrme, što tako? Možda se desi da mu oba favorita pobede, čovek navija pa kako bude bude..

Ne ruši mu sneška.

Ako dobiješ Breskvicu NE MOŽEŠ i Donsa, jel me čuješ? 😌
Onda mora da ide Kaća Gupalo ovde 🐈🐈🐈 ako dobiješ Donsa, odreci se 🍑! Ne može Nemanja i jare i pare...
Meni se Dons vise svidja od Breskvice 😂 prepustam ti je

• Haha
Reactions: Mrm
A mi koji nismo fanovi Breskvice, a nismo ni zaludjeni toliko za Donsa i ne bismo plakali, ako on i ne pobedi, šta Mrme sa nama? :D

A mi koji nismo fanovi Breskvice, a nismo ni zaludjeni toliko za Donsa i ne bismo plakali, ako on i ne pobedi, šta Mrme sa nama? :D
Pa ako niste zaluđeni toliko, onda prihvatite Kaću Gupalo... Kity, kity, kity, cat.. 🐈💗

Back