lv Letonija 2024: Dons - Hollow

Mrme, ako Srbija bude imala dobar nastup i to sve bude top i budemo opet medju favoritima na ESC, onda malo sebično zvuči, ali bolje da i nije neka konkurencija, da svuda flopnu favoriti, i eto nam BG 2025. haha :D

Kada god smo bili medju favoritima za pobedu uvek bila jaka konkurencija mahom: Loreen, Ruslana, Kalush zbog rata itd

Pa eto, onda ide Kaća Gupalo Kity, kity, kity, cat 🐈 i mirna Bačka...
Mada ne potcenjuj ženu mačku, Konstruktore nikad... 😻🤭 Nije ona MAČJI kašalj iako tako deluje na prvu.. 😌

Hmmm koja li će sledeća zemlja meni onda podariti 10/10...ne znam na koga da tipujem..ako ništa, stara, dobra 🇺🇦 je tu, skoro uvek da izvuče situaciju.. Ali ja verujem i u čuda, i u borbu do poslednje milisekunde, tako da ništa za mene nije gotovo, dok sudija ne svira kraj.. 😌✊

Mrme, pa imas Italiju i Portugal, eto ti da pobedi Grito na primer u Italiji trenutni favorit fanova Analissa(bolje ona da pobedi jer vecina ovih je vec bila na ESC) i sve super..

Ja bih "ubio" za Kity, kity, kity, cat u Malmo... 🐈🐱 To bi bio takav doživljaj.. 💗

Mrme, pa imas Italiju i Portugal, eto ti da pobedi Grito na primer u Italiji trenutni favorit fanova Analissa(bolje ona da pobedi jer vecina ovih je vec bila na ESC) i sve super..
Dobra mi je Annalisa, ali teško da će ona biti moj prvi izbor na Sanremu, jako teško..

Aaaaaaa Katrina Gupalo me lajkovala, napisala moje ime i pozdravlja i grli Srbiju iz Rige!!! Tu je i "🐱" razume se... @inga 🤩💞

Gradimo odnose sa Baltikom! 😌

Screenshot_20240127_201607_com.google.android.youtube.jpg

Mrme, ako Srbija bude imala dobar nastup i to sve bude top i budemo opet medju favoritima na ESC, onda malo sebično zvuči, ali bolje da i nije neka konkurencija, da svuda flopnu favoriti, i eto nam BG 2025. haha :D

Kada god smo bili medju favoritima za pobedu uvek bila jaka konkurencija mahom: Loreen, Ruslana, Kalush zbog rata itd
Pa ne zvuci sebicno. Meni je to sasvim normalno da skoro uvek zelim da SVE drzave flopnu 😅😅😅 Takmicenje, borba. Medjutim cesto mi se desi da se zalepim za dosta pesama 🤭.. Bas kao i za Letoniju ovde godine... Hollow je 👏👏👏

Back