lv Letonija 2024: Dons - Hollow

Ne, nego će onu mačku, 'ajde tišina :D

Rekoh da mi je super, nisam rekao da je za plasman, niti da je najbolje od ponuđenog, samo da mi je super. Ostalo si ti sve umislio 😌
Ššššš 🤫 mazim 🐈

Stvarno nije uopšte loš ovaj letonski izbor, odlična scena digla skoro svaku pesmu na viši nivo

Da su pesme dobre kao nastupi gde bi im bio kraj

Pa ok je Donsov nastup. Smatram da svakako treba biti sam na sceni, jedino što mu ne valjda je kostim i fale neki vizuelni efekti, ali sam koncept nastupa mi se sviđa.

A Katjuša kako stoji?

Nemoj napuštati Kaću našu inga!!
Ne znam za Kacu, ali definitvno da ce se birati izmedju Donsa i dece. Ko zna mozda stvarno na kraju bude iznenadjenje pa pobede deca. Inace cela ova situacija me podseca na nasu Konstry/Sara jo kad je nakon polufinala Konstry nicim izazvana eksplodirala. Niko ovu decu nije konstatovao do live nastupa i sad su u najuzem krugu favorita :love:

Dons je najbolji! Obozvam pesmu. Cak ima i taj pobednicki momenat u njoj, i zasto to da se ostavi po strani. Cak mi i nastup ne smeta u smislu malo mu fali ekspresije.

@Pokahontas

Poky, Paky, Poky, Pock,
I wanna play with you,
Poky, Paky, Poky, Pock,
If it's okay with you.. 🐈🤩🤫

Na yt pregledi:

Dons 24 000
Kaća 18 000
Vestules 16 000

Ostali baš manje, drastično!

Kupuj Kaćooooo SIM kartice, kuuuupuj! 😻🐈

Na yt pregledi:

Dons 24 000
Kaća 18 000
Vestules 16 000

Ostali baš manje, drastično!

Kupuj Kaćooooo SIM kartice, kuuuupuj! 😻🐈
Ne smem ni zamisliti sta ce se desiti sa tobom ako u subotu sada ne pobedi ona u Letoniji, bolje da ne zamisljam sta ce biti ako ne pobedi haha

• Sad
Reactions: Mrm
Nekad ne treba ni zamišljati stvari koje se neće ni desiti... 😌

Upravo sam iz poštanskog sandučeta izvukao ovo, poslala mi sestra iz Japana pre mesec dana!!! 🗾🈲🈸🈯🤍❄️🐈🙌

IMG_20240206_003650.webp

Kitty catty kitty cat! 💖

Back