lv Letonija 2025: Tautumeitas - Bur man laimi

Strasno, ziri uskratio Letoniju za top 10 rezultat. Ziri da je bar za 1 poen vise dao Ludvigu, on bi isao na ESC, zbog 12 od publike. Stvarno šteta, zbog ovakvih situacija bih ziri izbacio sa festivala.

Sam sebi je uništio odlazak na ESC. Da je bolje izveo pesmu niko ništa ne bi rekao i zasluženo bi dobio više poena od žirija. Ovako nije zaslužio da ide na ESC.

Općenito je problem to što često ispaštaju pobjednici televotinga. Okej, uživo to nije bilo toliko dobro, ali čim je pobijedio na televotingu, znači da ipak nije bio toliki podbačaj i da nije toliko uništio sve što je mogao. Citi Zeni jesu bili zabavni, ali što je u toj izvedbi i nastupu bilo za 12, a kod Ludviga za 5, malo neobično.

Pa da, očito publika nije smatrala da je bio loš čim su ga izglasali.

Mislim, meni je ta pjesma nekako iritantna od prvog slušanja pa mi je u suštini nebitno, ali bez veze mi je da zbog tog 12-1 sistema bodovanja bukvalno jedan član žirija može jasno da sabotira potencijalnog favorita publike ako mu prilijepi najniže bodove

Ne znam ko bi mogao Ludvigovu pesmu da shvati ozbiljno pored brda ovakvih facijalnih ekspresija. Osećam da su vrištali svi redom u žiriju.
Sorry, ali napravio je sprdnju od nastupa.
ezgif-337d753f7054f.gif

A joj Citi Zeni bili toliko blizu, bukvalno bi pobijedili da je Emilija završila tamo gdje joj je bilo mjesto sa onim DMGP rejectom.

Sam sebi je uništio odlazak na ESC. Da je bolje izveo pesmu niko ništa ne bi rekao i zasluženo bi dobio više poena od žirija. Ovako nije zaslužio da ide na ESC.
Ali je zato citi zeni zasluzio 12 poena od zirija 😂. A Ludvig samo 5
Ludvig je bio favorit i evropskih fanova, svuda je bio prvi, najvise reakcija na njega, bukvalno na prvo slusanje je postao favorit. A nastup bi se svakako popravio na ESCu, nego ziri ne zna da prepozna pravi potencijal. Ove mucenice ce da budu na ESCu nebitne.

Ali je zato citi zeni zasluzio 12 poena od zirija 😂. A Ludvig samo 5
Ludvig je bio favorit i evropskih fanova, svuda je bio prvi, najvise reakcija na njega, bukvalno na prvo slusanje je postao favorit. A nastup bi se svakako popravio na ESCu, nego ziri ne zna da prepozna pravi potencijal. Ove mucenice ce da budu na ESCu nebitne.

Sve ja to razumem ali se važi nastup na dan nacionalnog finala i on je posle polufinala imao šansu da izmeni nastup i izmenio ga je ali je bilo još gore nego u PF. Plus je televoting jako blizu bio a ni Tautemeitas nije dobio ni 12 ni 10 od žirija tako da ni oni nisu bili najveći favorit žiriju ali u televotingu zato top 2.

Kako god bilo nastup mu je bio kritičan i to ga je nažalost koštalo esca. Meni je od prvog slušanja bio favorit ali ne mogu da se ljutim kad vidim kakav je nastup imao. Tautemeitas zasluženo ide na ESC a tamo šta će uraditi to ćemo tek videti.

Pa dobro, znaci ovo je pokazatelj, da i ako imas pesmetinu za sami vrh ESCa, ako nemas dovoljno dobar nastup, otpadas?

Istina. Poređenja radi, zar nije Zorja imala pesmetinu prošle godine? Teya je u neku ruku zasenila nastupom i to je bilo to. Dobra pesma jednostavno mora biti ispraćena maksimalno dobrim nastupom, inače ništa.

Ligo je bio skoro pa siguran finalist, čak i sa onakvim nastupom.

Ne znam za ove, ali manje su sigurne. Generalno treba puštati publiku da odlučuje, posebno sad kad su tvt only polufinala

Meni ta Ligo uopšte nije bila sigurica za neki visoki plasman. Prošla bi kao Fulen, pogotovo sa ovakvim nastupom...

Back