bukvalno Luke Black - Princ situacija, a još je i on bio favorit sve vreme tako da je ovako mala razlika neočekivana. U proporcionalnom sistemu bi pukao isto kao ovde.Pa nije ošurio Ludvig ništa puno više od pobednica televoting.
Pa da. Mislim ja volim da razmišljam o tim hipotetičkim scenarijima, ali teško je kalkulisati kad je u pitanju Evrovizija, jer dosta zavisi od konkurencije i kakav je vajb neke godine, jbg.Ja uvek pozdravljam eksperimente na ESC, da svi idu na siguricu bila bi dosadna Evrovizija svake godine. Pa nek i ostanu u PF.
Takođe. Sve je full simpatično, super osmišljeno i izvedeno.Ja uvek pozdravljam eksperimente na ESC, da svi idu na siguricu bila bi dosadna Evrovizija svake godine. Pa nek i ostanu u PF.
Isto, fin je izbor i svaka čast, meni je to i poenta Evrovizije da čujemo ovakav zvuk. Nisam sad oduševljen i neće mi biti među favoritima, sa druge strane mislim da bi mogli i ispasti, ali opet cijenim izbor, mnogo mi je draže ovako nego da biraju neke ludorije samo da bi bili zabavni po svaku cijenuJa uvek pozdravljam eksperimente na ESC, da svi idu na siguricu bila bi dosadna Evrovizija svake godine. Pa nek i ostanu u PF.
Pokice nemoj da se vraćamo na tvoj post na tvoje svr*avanje na Ludviga, tako da ovo je čisto kontriranje, i prozivanje svega što ja napišem. Baš te bole moji postovi, ne ostavljaju te ravnodušnim. Laskaš mi bebice.Bravo za žiri
bukvalno Luke Black - Princ situacija, a još je i on bio favorit sve vreme tako da je ovako mala razlika neočekivana. U proporcionalnom sistemu bi pukao isto kao ovde.
Baš zavisi. Gustav je 2023. došao sa pesmom od 3 dinara, ali čovek je dao sve od sebe, napravio odličan nastup i servirao harizmu i profesionalnost i završio kao 7. Cherin je iste godine u Belgiji imala pesmu koja je realno mogla u top 10, ali je uživo bila raspad. Da je otišla na Evroviziju sa tom mnogo jačom pesmom, pitanje da li bi uopšte prošla u finale.Pa to sam zeleo da pitam, sta ima prednost? I sta je bolje, i sta se vise isplati na ESCu? Odlicna pesma sa slabim nastupom ili slabija pesma sa odlicnim nastupom?
Evo kako moze na jedan kulturan i dostojanstven nacin lepo da se odgovori, bez besa i mržnje dragi @PokahontasBaš zavisi. Gustav je 2023. došao sa pesmom od 3 dinara, ali čovek je dao sve od sebe, napravio odličan nastup i servirao harizmu i profesionalnost i završio kao 7. Cherin je iste godine u Belgiji imala pesmu koja je realno mogla u top 10, ali je uživo bila raspad. Da je otišla na Evroviziju sa tom mnogo jačom pesmom, pitanje da li bi uopšte prošla u finale.
Slažem se sa tobom da je verovatno bolje otići sa prosto boljom pesmom, ali ne znači da će uvek biti bolji rezultat.