lv Letonija 2025: Tautumeitas - Bur man laimi

Meni su solidni kostimi i imaju smisla. Drago mi je da su izbegle kliše belih narodnih haljina i zapravo izgledaju kao šumska stvorenja, kao Bambi prošle godine.

Po fotkama mi deluje najvise obecavajuce. Bas su mi mocne.
Postoji mogucnost da mi ovo bude slaba pesma sa odlicnim nastupom. Sto, licno, smatram pozitivno kad vec ne dobijem od same pesme.
Cak su mi ostavile mogucnost da bi se mogle promuvati u finale.

Vau! 😍

Nisam neki fan pesme, ali ovo izgleda bolesno. Ne mogu da verujem da su 14. na kladionicama za drugo PF. Ovo prosto mora u finale.

Dok gledam ovo, osećam se kao da posmatram šumske nimfe usred rituala kojim slave prolećnu ravnodnevnicu.

Last edited:
Jedan od najlepših esc nastupa u poslednjih nekoliko godina, kamo sreće da je Raiven imala ovaj nivo umetničkog performansa.

Ovo je top.

Ako Europa po 150. put išutira Latviju zato što je Latvija, onda stvarno...

Uh, pozitivno iznenađenje. I one će definitivno biti u konkurenciji za prolaz u finale.

Lep je nastup, ali pesma je melodijski vrlo tanka, da ne kažem siromašna. Ne znam da li će se publika primiti na ovo, ali definitivno ima šanse.

Ovo je obaveza u finale, al čini mi se da će biti previše out of the box za glasanje puka u pf pa sam ih već prežalio. Šteta je velika.

Ovo je skroz moj fah 😍 Nije njihova najbolja pesma ali svakako je osveženje u ovoj prilično slaboj konkurenciji. Imaju moj glas u četvrtak!

Back