lv Letonija 2026: Atvara - Ēnā

Vidim da je ona Emilija na presjeku glasova sinoć bila uvjerljivo prva. Stvarno nisu normalni ako nju pošalju, pjesma joj je još lošija nego prošle godine. Bukvalno ko latvijska Mia Dimšić, ne kontam šta Latvijci vide u njoj

Negdje u toku glasanja objavljeni su preliminarni rezultati televotinga u tom trenutku, izgleda Letonci baš vole Atvarinu pjesmu 😀

image-3.webp

Drago mi je da Miks isto ima dovoljnu podršku publike. Atvara i Miks su stvarno imali najjače nastupe večeras.

Lijep nastup Atvara ima, vidi se da je razrijeđen koncept, ali malo mi je overwhelming onaj efekat na kraju sa komadićima stakla, više bih volio da bude snijeg ili nešto što bi izgledalo prirodnije na ekranu.

Od sinoćnih nastupa su mi se izdvojili:
Krisy - Take it
Miks Galvanovskis - Cruel
Atvara - Ena

Danas gledam Supernovu, definitivno najbolji izbor i svi favoriti su mi prošli u finale.

Baltici su stvarno unapredili svoje nacionalne izbore ove godine. Primetio sam da i bina na Eesti Laul izgleda mnogo bolje nego prethodnih godina. Voleo bih da i PZE dobije takvu nadogradnju sa publikom uživo.

...I da, ne razumem hajp oko Emilije.
¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯

Atvara ili Kautkaili, druga godina za redom da šalju letonski. Dobro samo da nije Emilija 🙏

Back