lv Letonija 2026: Atvara - Ēnā

Fino je ovo, nije nešto što bih slušao svakog dana ali čini mi se da je najbolja opcija za Beč

Pogledao sam pobednički nastup, pesma mi je samo okej, nastup definitivno jača strana

Inače pjesma je o depresiji tokom odrastanja u toksičnom porodičnom okruženju i ličnom zalaganju unutar istog koje polahko uništava osobu dio po dio i baš pjesma melodično dočarava sve to. Baš lijepo i tužno u isto vrijeme. 😥

Dosadno mi je ovo.

Kraj pesme je zapravo lep, ali prva dva i po minuta traju kao večnost. Znam o čemu je pesma, ali mi je nastup nekako previše neozbiljan i goofy. Kapiram da je htela da prenese neku emociju, ali meni ovo više izgleda humoristično.

Jako lepa pesma i njen vokal mi je stvarno baš prijatan za slušanje. Mislim da će žiri pogurati ovo do finala

Pesma je ravna i samo je ok, nastup je lepo osmisljen, ali iskreno jeftin na momente

Očekivao sam pobedu one nebitne Emilije, pa nešto sinoć i nisam obratio pažnju na njihov izbor. Meni je ovo baš lepo, jako efektan nastup i vrlo emotivna pesma. Iako ne razumem ni reč, nekako me je dotakla. Jako lep izbor, i mislim da imaju realne šanse za finale, zvuči kao nešto što bi žiri nagradio.

Back