lt Litvanija 2023: Monika Linkytė - Stay

Meni je najdraži bio njegov prvi solo pokušaj prije točno deset godina. Kako je tad sladak bio🧡

Uh, baš sam se uplašio malo posle onog isečka što je dodo postavio...ALI...poslušajte sada studijsku verziju cele pesme...sve je tu... nazalna, a tako dobra, sexy boja glasa (pevački), kompozicija je tu, teče, nije mainstream previše, ali nije ni neka "besna glista", naprosto savršeno..:love: instrumental je jako dobar, ma vrhunski poslušajte samo piano deo, pa onda gudačke instrumente pred kraj, i sve filigranske momente od repeticije do kraja...a touch sa tišim back vokalima, kao mini gospel u RnB fazonu 👏 , tekst je solidan, možda je tu moglo malo tematika da se doradi, ali sve u svemu..(y)

Lepa je pesma, ali očekivao sam nešto drugačije. Nemam pojma kako ću ga rangirati kad izbace sve pesme, ali trenutno nisam oduševljen. 🤷‍♂️

• Sad
Reactions: Mrm
Zasad ništa što je izašlo nije blizu Petunijine pesme, u mom topu

Sa probe:

1430706-604997-756x425.jpg

Za sada su mi dobri Il Senso i Gabrielius (fin nastup, onako lepo, sveden).

Jedino nju sam propustio.
I dalje su mi ovo dvoje jedino dobri.

Ovo je super :love:.... Ruta, Petunija ili Monika Linkite za Liverpul. Zao mi je sto je Gabrielius opet unisten od zirija, ali sta da se radi.

Ovo je super :love:.... Ruta, Petunija ili Monika Linkite za Liverpul. Zao mi je sto je Gabrielius opet unisten od zirija, ali sta da se radi.
Izvinjavam se svako ima svoj ukus al mene je uplašio iz nekog razloga hahahahahah

Nijedna od ovih današnjih mi zvuči kao nešto što bi se plasiralo na Evroviziji. Slabašno...

Back