lt Litvanija 2023: Monika Linkytė - Stay

Žena? Svakako jezivo ( šta god da je)mi je nekako i sam koncept nastupa

Ruta Mur i Gabrielius Vagelis UBEDLJIVO najbolji večeras, tako da je rezultat super iako bi voleo da Gabrielius Vagelis ima malo više od žirija.. Ruta Mur zvuči savršeno, još bolje je uživo nego studijska verzija.. 😱👌

I ne razumem šta je jezivo.. Zašto se dozvoljava ovde vređanje ljudi na kontu boje glasa, izgleda? :/

Jeziv mi je nastup to je sve, imam pravo na svoje mišljenje. I ne obrći mi i ne stavljaj mi reči u usta koje nisam rekao. Odmah drama i haos.. Ja sam poslednja osoba koja bi bilo koga prozvala na osnovu rodnog identiteta, izgleda ili bilo čega. Zato pliz iskuliraj

Ja sam samo pitao da li je žena jer i sam ne znam šta je nisam proveravao ni u gaćama ni na guglu.

Ja ne vidim vrijeđanje ni u jednom postu
Takođe ali prosto svako vidi ono što želi. Mene je sam nastup uplašio ,prosto mi se nije svidelo. Može i da bude vanzemaljac na sceni nisam stavio AKCENAT na to. Ali ko želi dramu uvek je nađe.

Propratim i misljenje stranih fanova po forumima/grupama, Ruta Mur je vecini bas WTF

Dobro, ionako se pobednik krije u drugom hitu, Petunija, Monika Linkite, Gebrasijevu pesmu jos nismo culi

Gabrielius mi je ok, Paulina isto tako, ostalo slabo ili loše. Od svih do sad objavljenih Petunija i dalje daleko najbolja

Paulina, Gabrielius, Rūta i Justė su mi jedini vredni pomena i super da su prošli. Ostalo za zaborav.

Veći wtf mi je NOY, ono bi i na JESCu sahranili, a on prošao dalje.

@libertà

Na taj način pitati jel to žensko je jako neprijatno, ali dobro..

^ Preosjetljiv si, nije uopće bilo ništa loše u načinu na koji je pitao.

Sad vidim da je Aiste Pilvelyte u svom 13. NF pokušaju odmah ispala 😳 Al’ dobro, nema straha za nju, nedavno je izjavila da će kad-tad otići na ESC, makar s 93 godine😂

Dobro, izvinjavam se zaista ako je zvučalo pogrešno, ali da sam osetljiv jesam i tako treba i da bude.. 😉

No Way Smh GIF by MOODMAN

Ruta Mur me neodoljivo po vokalu podseća na predivnu britansku pevačicu Alyson Moyet! 💕💕 Ne znam da li je još neko osetio isto.. 'Ovo je nešto savršeno, i ovaj nastup, vokal, Gabrielius je moj veliki miljenik ali teška srca moram da kažem da je zasluženo dobila 2 X12 juče maestralna Ruta Mur.. 💥💛👌Gledam nekoliko puta i oduševila me...

U vezi Ruta Mur (cuo sam pesmu ranije, spot), mislio sam da je ova sa sesirom musko i da je to deo nastupa ili spota, da on bude ispred i kao peva, a prava Ruta da je negde iza i peva.
Ali nevezano za to, pesma me nije kupila i bio sam iznenadjen da je "razbila" konkurenciju (doduse slabu) sa dve 12-ice. Jedino koga bih mogao da vidim, iz ove grupe, kao dobrog predstavnik za Evroviziju je Gabrielius. Mislim da pesma uopste nije losa i da to lepo izgleda vizuelno.
Drago mi je da su mi favoriti Il Senso nekako prosli u pf.
Alen Chicco, njegov visok plasman i vokalne sposobnosti su mi suvisni za komentarisanje. Jedino sto mogu reci da privlaci paznju (bilo pozitivno ili negativno).

Ruta Mur je osvojila manje od 1000 glasova publike. Tako da nece pobediti. Pobednik se krije u drugom heatu.

Ne mora to da znači ništa, videćemo...

^ Preosjetljiv si, nije uopće bilo ništa loše u načinu na koji je pitao.

Sad vidim da je Aiste Pilvelyte u svom 13. NF pokušaju odmah ispala 😳 Al’ dobro, nema straha za nju, nedavno je izjavila da će kad-tad otići na ESC, makar s 93 godine😂
2017. je baš bila nesrećna. A i imala jaku pesmu, pobednik bio tragikomičan

Ne mora to da znači ništa, videćemo...
Znaci to itekako, u Litvaniji se ionako pobednik ili bar top 3 zna jos od prvih rundi. Prosto zato sto detaljno prikazuju poene. Ruta Mur ce ici u finale, ali vec ima bar 3 pesme koje ce evidentno osvojiti vise u finalu

Pa dobro, polako, videćemo, opusti se malo @Choda, samo neke projekcije, čuda, uživaj u momentu, uživaj u čaroliji i magiji Rute Mur, nije sve ni u pobedi, ni u tom gramzivom gledanju za poene, za uspeh.. Uživaj u umetnosti malo.. :)

Back