lt Litvanija 2023: Monika Linkytė - Stay

Petunijin nastup je hot mess. Vokalno tanka, haljina za cirkus, prateći vokali koji stoje u pozadini kao utvare u novogodišnjim haljinama i random lampa. Ne pratim ovo finale, ali se nadam da imaju nešto bolje u ponudi, inače je ovo siguran NQ.
👏👏👏👏👏👏

Ako Beatrič ode na ESC biće kao Danska prošle godine 12 mesto u polufinalu

Radujem se zato što obožavam Litvaniju na ESC i veća je šansa onda Ruta Mur da pobedi... Petunija je imala jako, jako lošu izvedbu, ne znam ustvari na osnovu l
čega se ona uopšte i svrstavala u neke favorote... 🤔
Ruta Mur je imala više glasova od Beatriche.. A Beatriche i Ruta su obe dobile 2X12 tako da ne znam zašto nju stavljaš kao favorita. Jer se tebi dopada više? 🤔 Očigledno je da njih dve imaju podjednako prođu za sada, nebitno šta se meni dopada više, samo realno....

Znači onda i ti prilaziš ovome "kalkulantski" i "kroz poene", kako si napisao u nekom postu ranije. Mnogo kontradiktornih stvari od tebe definitivno, najviše pozivaš na toleranciju, zgražavaš se i na šta treba i šta ne treba, a onda bukvalno izvređaš nekog učesnika koji ti se ne sviđa, tipa "gadan", "odvratan" i tako dalje.

• Wow
Reactions: Mrm
Znači onda i ti prilaziš ovome "kalkulantski" i "kroz poene", kako si napisao u nekom postu ranije. Mnogo kontradiktornih stvari od tebe definitivno, najviše pozivaš na toleranciju, zgražavaš se i na šta treba i šta ne treba, a onda bukvalno izvređaš nekog učesnika koji ti se ne sviđa, tipa "gadan", "odvratan" i tako dalje.
Jao choda, ja te zaista molim, o čemu se radi... 🤐

Poslušah sad ovu Beatrich i u principu mogu shvatiti zašto je pobijedila. Dosta je karizmatična, nastup praktički spreman za ESC, a i pjesma je gotivna

Ma kaki, otrešće to Ruta Mur ki šljivu... 🤓

Jao choda, ja te zaista molim, o čemu se radi... 🤐
Previse iskazujes hejt prema pesmama koje ti se ne svide, a onda kad ti neko to sugerise, bude kao da se nista nije desilo. I iz toga dosta forumasa ovde misli da se trudis da istaknes ukus koji je drugaciji

Ne znam kako je ova pesma svima prosla ispod radara( pa i meni). Ok, definitivno nije za pobedu, ali za finale PiNa svakako jeste.

• Like
Još me podilazi jeza od pomisli da Ruta Mur - "So low" ne vidi evrovozijske scene.. :(

Kakva magija synth popa pretočena u 3 minuta, onaj frnomenalni glas vas odnose negde, onako sanjalački uz zvuke synth popa, tačno vam dođe da se nađete na onim rošulama koje voze u savršenom nastupu i da gluvarite besciljno u njima, da se vozite u krug, u krug... 🤩🥰

Dajte Rutu Mur, nekoj drugoj zemlji ako izgubi...

Cijelo jutro slušam, baš mi je predivno sve <3 Volio bih da se ugura u borbu za pobjedu

• Like
Cijelo jutro slušam, baš mi je predivno sve <3 Volio bih da se ugura u borbu za pobjedu

Prelepo, ovi prateći vokali su skoro kao The Mamas 2019, ma neverovatno.. Kakva harmonija...
A njen vokal je savršen, kako ispevava, a izdržavanja su vrhunska, čini mi se da je totalno sazrela od dueta na Evroviziji, ona je i tada bila jača strana, vokalno...

1. Gabrielius Vagelis
2. Ruta Mur
3. Monika Linkyte

Ta tri su božanska, ako od njih ode neko, bila bi mi Litvanija potencijalno prva na listi...

Ko li su ovi back vokali, fenomenalni su! 🙌💥👏🕺

Il senso, ahahaha neverovatno..🤣😭
Dobro se drži Ruta Mur.. Kad bih video nešto poput Rute Mur na ESC, bio bih iznenađen neverovatno, ali presrećan.. 🤓🥰🤩💥

Jel su ovo sad konačni finalisti? Kod njih nikad ne znam u kojoj su fazi. Mogla bi Ruta Mur pobijedit, ima nešto u toj pjesmi

• Love
Svake godine me iznova zbuni ovo ŽIUROVU balsai jer pomislim da je žiri, a zapravo tvt 😆

Back