lt Litvanija 2023: Monika Linkytė - Stay

Za sada po mom misljenju Paulina najbolja, Beatrich nije nesto blistala...

Nisu loše pesme uopšte, čak 5 od ovih 10 bi mi bile dobar izbor za ESC - Mario Junes, Ruta, Petunija, Gabrielius i Monika.

Vidim da je ta Beatrich nešto ishajpovana, meni to u rangu one Irkinje iz 2021, slabo.

Da li je moguce da na svakom NF pobedi neko levo smetalo..... Ruta osvojila publiku, Paulina tek peta, uzas nad uzasima :cry:

Pobednički nastup

Ko je sad pa ova Monika Lynkute :eek::eek::eek:
Još jedan povratnik na ESC.. 😉

Malo sam tužan za Rutu Mur, kako je gledala, i kako je bila blizu, i malo je autentičnije, ali Monika Lynkite i ovaj fantastični backing gospel CHOIR, TAKE MY 12 RIGHT NOW! 🥵🇱🇹

Dođem kući, upalim stream i taman proglašenje top 2, kad ono, pobjednica Monika.
Neopisivo sam sretan jer uopće nisam mislio da je ovo moguće. Pjesma mi je toliko ušla pod kožu, toliko sam je zavolio, nemam riječi. Vrlo vjerojatno moj konačni broj 1 ovog ESC-a, osim ako me neki interni odabir ne oduševi.
Jasno mi je da će dobrom dijelu ljudi ovo biti tek obična balada, razumijem i zašto, al’ meni je nešto posebno.
Netko tko nije toliko biased će bolje moći procijeniti šanse na ESC-u, ja ovako potpuno subjektivno ovo definitivno vidim u finalu, a sad…
Hvala, Litva! 🧡

Dođem kući, upalim stream i taman proglašenje top 2, kad ono, pobjednica Monika.
Neopisivo sam sretan jer uopće nisam mislio da je ovo moguće. Pjesma mi je toliko ušla pod kožu, toliko sam je zavolio, nemam riječi. Vrlo vjerojatno moj konačni broj 1 ovog ESC-a, osim ako me neki interni odabir ne oduševi.
Jasno mi je da će dobrom dijelu ljudi ovo biti tek obična balada, razumijem i zašto, al’ meni je nešto posebno.
Netko tko nije toliko biased će bolje moći procijeniti šanse na ESC-u, ja ovako potpuno subjektivno ovo definitivno vidim u finalu, a sad…
Hvala, Litva! 🧡

Bravooo Markoooo!! ❤️💚💛
Još mi draže zbog tebe.. 😍
Ali Monika Lynkite je "porasla" u pevačku zver od prethodnog pojavljivanja na Evroviziji.. Ovo će proći jakoooo dobro sa žirijem u Liverpulu.. Ovaj backing choire je 🥵😎

@Djole89 i @whisky

I vi ste ESC fanovi? 😱😱 lol jk

Litvanci dali prednost glasovima žirija

5Wd27xC.jpg

oAT1SFR.jpg

rgeNk5b.jpg

Znaci ovde je bilo 22 - 22 u zbiru. Zar nije evrovizijski princip da glasovi publike imaju prednost u ovakvoj situaciji?

Back