Pa da, zvuči kao nešto s čime bi Švedska bila 9. ili 10. kod publike u polufinaluBilo kako bilo, konacno dobijamo kvalitet iz neke zemlje za razliku od onog haosa prosle nedelje (izuzev San Rema). Ovo ce pre da bude top nego flop. Pesma bas ima neki MF vajb, naucili svi zanat od Svedjana a jadni Svedjani se ove godine istrosili, nestalo im motivacije skroz.
@Marko
Pazi nije u lošem položaju uopšte Litvanija kada se sagleda, može da računa na poene iz:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čini mi se tu bi moglo oko 40-50 sigurnih bodova..
Baš jeste MF pesma.Bilo kako bilo, konacno dobijamo kvalitet iz neke zemlje za razliku od onog haosa prosle nedelje (izuzev San Rema). Ovo ce pre da bude top nego flop. Pesma bas ima neki MF vajb, naucili svi zanat od Svedjana a jadni Svedjani se ove godine istrosili, nestalo im motivacije skroz.
Nije tako Marko, Britanija je puna njihove dijaspore, često su je glasali.. Latvija da bliža im je ali i druga baltička im je ok - Estonija, pogotovu za polufinale..Istina, vidjet ćemo. Više bi im pasalo da imaju Norvešku, Irsku i Latviju umjesto ovih, ali da
Imali smo i mi Makedoniju, Hrvatsku, Svajcarsku, Austriju, i jos poneke s kojima smo imali dobru istoriju glasanja, pa smo ostali van top 10 kod publike. Uostalom, ovo sto pisem se odnosi i na Srbiju, da cemo morati dobro da se oznojimo da udjemo u finaleNije tako Marko, Britanija je puna njihove dijaspore, često su je glasali.. Latvija da bliža im je ali i druga baltička im je ok - Estonija, pogotovu za polufinale..
Ukrajina zna se, povezane su, više nego ikad, tu nema da maši, pa jel si video večeras bedževe ukrajinske koje su svi nosili, Poljska standard, 5 vekova u istoj državi, sa Gruzijom imaju poseban odnos, razmenjivale su se i 12-ice olako...
Ne beri mi brige..![]()
Tačno, ali nešto mi kaže daImali smo i mi Makedoniju, Hrvatsku, Svajcarsku, Austriju, i jos poneke s kojima smo imali dobru istoriju glasanja, pa smo ostali van top 10 kod publike. Uostalom, ovo sto pisem se odnosi i na Srbiju, da cemo morati dobro da se oznojimo da udjemo u finale