lt Litvanija 2023: Monika Linkytė - Stay

Pa svaki emiter ima svoja pravila. Litvanci daju prednost žiriju.

@Marko

Pazi nije u lošem položaju uopšte Litvanija kada se sagleda, može da računa na poene iz:

:ee:
:gb:
:ua:
:pl:
:ge:

Čini mi se tu bi moglo oko 40-50 sigurnih bodova..

Wow, ne mogu da verujem da mi se baš dopala litvanska pesma. Ide mi pravo na #1 i ujedno je prva koju ću dodati na plejlistu ove godine. ❤️

2 X Marko and Petar 🇱🇹 Lietuva no1 😍
Vilnius 2024! 😎

Za kraj ove Litvanske namestaljke i očiglednog nepotizma imam da poručim samo ovo
Seth Meyers Lol GIF by Late Night with Seth Meyers

Ili onaj gif sa Karleušom gde kaže "jadno" 😂

Bilo kako bilo, konacno dobijamo kvalitet iz neke zemlje za razliku od onog haosa prosle nedelje (izuzev San Rema). Ovo ce pre da bude top nego flop. Pesma bas ima neki MF vajb, naucili svi zanat od Svedjana a jadni Svedjani se ove godine istrosili, nestalo im motivacije skroz.

Bilo kako bilo, konacno dobijamo kvalitet iz neke zemlje za razliku od onog haosa prosle nedelje (izuzev San Rema). Ovo ce pre da bude top nego flop. Pesma bas ima neki MF vajb, naucili svi zanat od Svedjana a jadni Svedjani se ove godine istrosili, nestalo im motivacije skroz.
Pa da, zvuči kao nešto s čime bi Švedska bila 9. ili 10. kod publike u polufinalu

@Marko

Pazi nije u lošem položaju uopšte Litvanija kada se sagleda, može da računa na poene iz:

:ee:
:gb:
:ua:
:pl:
:ge:

Čini mi se tu bi moglo oko 40-50 sigurnih bodova..

Istina, vidjet ćemo. Više bi im pasalo da imaju Norvešku, Irsku i Latviju umjesto ovih, ali da

Baš jeste MF pesma.

Istina, vidjet ćemo. Više bi im pasalo da imaju Norvešku, Irsku i Latviju umjesto ovih, ali da
Nije tako Marko, Britanija je puna njihove dijaspore, često su je glasali.. Latvija da bliža im je ali i druga baltička im je ok - Estonija, pogotovu za polufinale..
Ukrajina zna se, povezane su, više nego ikad, tu nema da maši, pa jel si video večeras bedževe ukrajinske koje su svi nosili, Poljska standard, 5 vekova u istoj državi, sa Gruzijom imaju poseban odnos, razmenjivale su se i 12-ice olako...
Ne beri mi brige.. 😉😘

Nije tako Marko, Britanija je puna njihove dijaspore, često su je glasali.. Latvija da bliža im je ali i druga baltička im je ok - Estonija, pogotovu za polufinale..
Ukrajina zna se, povezane su, više nego ikad, tu nema da maši, pa jel si video večeras bedževe ukrajinske koje su svi nosili, Poljska standard, 5 vekova u istoj državi, sa Gruzijom imaju poseban odnos, razmenjivale su se i 12-ice olako...
Ne beri mi brige.. 😉😘
Imali smo i mi Makedoniju, Hrvatsku, Svajcarsku, Austriju, i jos poneke s kojima smo imali dobru istoriju glasanja, pa smo ostali van top 10 kod publike. Uostalom, ovo sto pisem se odnosi i na Srbiju, da cemo morati dobro da se oznojimo da udjemo u finale

• Like
Reactions: Mrm
Imali smo i mi Makedoniju, Hrvatsku, Svajcarsku, Austriju, i jos poneke s kojima smo imali dobru istoriju glasanja, pa smo ostali van top 10 kod publike. Uostalom, ovo sto pisem se odnosi i na Srbiju, da cemo morati dobro da se oznojimo da udjemo u finale
Tačno, ali nešto mi kaže da 🇱🇹 ide..

A videcemo sta naprave ovi ostali, zasad je negde izmedju. U prvom bi bila verovatan nq, sudeci po dosad odabranim pesmama naravno. Sad smo na blizu polovine pesama, bas je mali broj, bzveze

Ma kad je Monika Liu prošle godine imala 103 boda na televotingu sve je moguće.

• Like
Reactions: Mrm
Back