Problem je nepopularnost i neprijemčivost ovog žanra prosečnoj ESC publici. Meni je stvarno top i baš bi mi bilo drago da ovako nešto atipično na kraju dobro prođe.
Sretno mojim ultimativnim favoritima večeras uopće i dalje ne sumnjam u prolazak, jednostavno ne vidim i ne želim vidjeti scenarij u kojem ovo večeras nije u top 10 polufinala. Tavo!
Ma mora proći. Mislim da će ovu pesmu ljudi ili voleti ili je neće primećivati, nema sredine. Nadam se da će ova prva preovladati kada su glasovi u pitanju.
Ma da, plus dijaspora.
Još i mogu da ih vidim kako (na moju veliku žalost) bivaju patosirani na tabeli u finalu, ali stvarno bi bilo nadrealno da večeras ne prođu.
Uvek me je strah za ovako rizične, kvalitetne pesme.
A od šokantnih ispadaka, pre svega bih želeo Australiju, a nakon što sam video nastup, i Maltu. Uostalom, bilo bi fino da ispuši neka od tih seksi pesama, ne moraju sve u finale.
Bili su odlični! Neki od kadrova su bili vrlo kreativni i neobični i doprineli su atmosferi. Pevač je zvučao fantastično i imao je odličan “stage presence”.
U finalu očekujem 20-neko mesto, ali sam presrećan što su uopšte prošli.
Na sve ovo što ste rekli sa lobijima i dijasporom, mislim da je pomoglo i što su bili jedini sa ovim zanrom.
Skoro svake godine neka žestina ode u finale.
Meni je ovo smor.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.