lt Litvanija 2025: Katarsis - Tavo akys

Mislim da ovu pesmu ili obožavaš ili ti je potpuno nebitna i čudiš se onima koji je obožavaju. Ništa između.

• Like
Reactions: Lux
Dobro je ovo, izdvaja se u ovogodišnjoj konkurenciji, mada nisam siguran koliko će upaliti kod prosečnog gledaoca.

Ne bih se iznenadio ako bude ispadak na kraju.

Ја ово могу да видим у топ 10 на крају, баш бих се изненадио да испадну

Problem je nepopularnost i neprijemčivost ovog žanra prosečnoj ESC publici. Meni je stvarno top i baš bi mi bilo drago da ovako nešto atipično na kraju dobro prođe.

Ma mora proći. 🤞Mislim da će ovu pesmu ljudi ili voleti ili je neće primećivati, nema sredine. Nadam se da će ova prva preovladati kada su glasovi u pitanju.

• Love
Reactions: Lux
Ma da, plus dijaspora.
Još i mogu da ih vidim kako (na moju veliku žalost) bivaju patosirani na tabeli u finalu, ali stvarno bi bilo nadrealno da večeras ne prođu.

Uvek me je strah za ovako rizične, kvalitetne pesme.

A od šokantnih ispadaka, pre svega bih želeo Australiju, a nakon što sam video nastup, i Maltu. :sneaky: Uostalom, bilo bi fino da ispuši neka od tih seksi pesama, ne moraju sve u finale. 😌

Nadam se da su dobili neke poene od nas, moj skromni doprinos je 5 glasova.

Neverovatno koliko ne uspevam da se povezem sa ovom pesmom, ali mi je od starta bilo jasno da ce ovo imati svoju publiku.

Pomoglo je verovatno i to sto su Irska i VB glasali veceras, tamo je litvanska dijaspora vrlo revnosna sto se tice Evrovizije.

Bili su odlični! Neki od kadrova su bili vrlo kreativni i neobični i doprineli su atmosferi. Pevač je zvučao fantastično i imao je odličan “stage presence”.

U finalu očekujem 20-neko mesto, ali sam presrećan što su uopšte prošli.

Na sve ovo što ste rekli sa lobijima i dijasporom, mislim da je pomoglo i što su bili jedini sa ovim zanrom.
Skoro svake godine neka žestina ode u finale.
Meni je ovo smor.

Back