lt Litvanija 2025: Katarsis - Tavo akys

Ja sad vidim da su ovi pevači koji su prošli u obe runde bili u top 2 po publici. Razumeo sam vas da su bili nisko, ali da su zbog žirija prošli. :D Ok je onda što je manji broj SMS, to jeste očekivano za runde.

Meni je Gebrasy mlaka voda, nastup je vizuelno lep, ali mi je on previše njanjav za ovakve pesme. Više mu stoje balade kao ona 2021.

Linkovi za gledanje prenosa 4. šoua (20:00 - 22:00)
Redosled nastupa:
  1. Siga – "Walking with My Shadow"
  2. Ustin – "You're the One"
  3. Godo Yorke – "<3 neparodai"
  4. Joseph June – "Ko man nesakei?"
  5. Amoralu – "Freedom"
  6. Katarsis – "Tavo akys"
  7. Liepa – "Ar mylėtum?"
  8. Mario Junes – "Bury Me"
  9. The Ditties – "Zui Zu Bi"

Večerašnji finalisti:

Tek sam sad čuo Katarsis i stvarno je odlična! Više zvuči ko nešto sa Supernove, od Litve još nismo imali nešto takvo. Inače, prošli su s 12+12, a dobili su i najviše glasova publike u svim dosadašnjim heat-ovima: 2507 glasova, a do sad je od ovih što su prošli najviše bilo 1220 glasova za Goyu

Ludim od Tavo akys, ne znam koji put zaredom mi je već na repeatu. Najbolja pjesma koju sam čuo čitavu ovu NF sezonu, mora u Basel!

Ne mogu više ovu Litvu koja mi već ne znam koliko godina zaredom servira tu jednu pjesmu s kojom postanem opsjednut, do kad više bre!!!

Jbt, Katarsis KIDA 😳

Instrumental je vrlo slojevit i pun. Atmosfera zloslutna i puna beznađa. Ne znam koliko je evrovizijska pesma, ali ovo su ozbiljni muzičari.

Podsećaju me na Radiohead.

Last edited:
Katarsis definitivno zelim na ESC. Videcemo jos sledecu rundu. Litvanci kao i uvek sasvim solidno nf kad se svede na 10 pesama. Podsecaju na Sudden Lights, nadam se da ce ispraviti tu nepravdu.

Ja ne prestajem da slušam Katarsis, ceo dan mi je na repeatu 🫣 Ovo je baš muzika koju slušam i inače, van Evrovizije.

Back