lt Litvanija 2026: Lion Ceccah - Sólo quiero más

Totalno nepotreban revamp. Originalna verzija je zvučala malo čudnije i svemirastije, dok su sad ispeglali da zvuči klasičnije.

Kapiram da eksperimentišu da bi možda bila dostupnija pesma većem broju ljudi i žiriju, ali ova pesma je već imala malu, ali strastvenu bazu fanova.

Šta znam, meni su promene relativno suptilne i zapravo su jedino bitnije što čujem je da su pojačali žice i instrumental na par mesta. Možda je nešto manje mračna verzija pesme, ali nekako ne kvari mi generalni vajb.

Litvanija mi je definitivno favorit iz I pf (kada izuzmem našu pesmu)

Moram priznati da mi se vise dopada revamp. I ovako mi je bila dobra, a sad mi je jos bolja. Mogu da se slozim da zvuci klasicnije i zbog toga mi se vise dopada. Dodao bih da mi sad pesma ide tecnije. Zavrsnica je malo drugacija, drugacije ispevavanje, ali ne mnogo. U sustini, napredovace na listi.

Meni se ovo ne svidja (ni pjesma ni pojava njegova kao neki svemirac da je), ali sam poprilicno siguran da ide u finale.

Totalno nepotreban revamp. Originalna verzija je zvučala malo čudnije i svemirastije, dok su sad ispeglali da zvuči klasičnije.
Apsolutno se slažem, ne sviđa mi se revamp uopšte, prvobitna verzija je bila originalnija 🙁

Moglo je ovo mnogo da se odradi imajući u vidu vizuelni potencijal, ovako je samo ok. Očekujem prolazak u finale a tamo se neće proslaviti.

Pa korektno deluje opis, mada ne znam gde da prepoznam taj neviđeni momenat, da nije ostao u kesi Ive Grujin pored njenog neviđenog nastupa? lol

Nebitno kako prođe, meni je jedan od favorita i jedna od najboljih litvanskih pesama ikada.

Ovo mi baš fino izgleda, pesma je sama po sebi dosta atipična i mračna, a ovi vizuelni efekti lepo dočaravaju tu atmosferu.

Back