Sigurno je da i ja imam poroke, ko ih nema, ali nisam sigurna koji su. Razni su kriterijumi za poroke.
Nikad nisam probala cigarete, drogu, nikad se nisam napila da ne znam za sebe, samo uzmem malo vina ili koktel, to je to, ne pijem kafu, eventualno kapucino ili moku, sve u svemu dosadna osoba, neki bi rekli.
I onda dodjem na ovaj forum i odjednom nisam tako dosadna. Ko bi rekao. Ali, to sam ja.
U svemu sto radim i kako funkcionisem pronalazim balans i meru tako da ne ugrozavam ostale. Ako se neko nadje povredjenim, gledam da to sto pre korigujem, jer to i meni smeta i remeti moj unutrasnji mir do kog mi je veoma stalo.
Sa druge strane, veoma mi je stalo da pomognem osobama kojima je potrebna neka vrsta pomoci i koji traze svoju ravnotezu. Pomazuci njima, moje je srce puno, znam da moje malo nekom puno znaci. Podrska, paznja, osmeh, cine zivot lepsim i svrsishodnijim i drugima i meni.
Opet, ima i ljudi koji zele da zloupotrebe neciju dobru volju. Treba biti pazljiv.
I konacno, termin dealbreaker. Nikad nisam razmisljala o tome da li sam ja taj dealbreaker, kada sve sagledam, mislim da sam radila prave stvari i donosila prave odluke u svojim vezama, imale su itekako osnova, a druga strana bi mogla reci suprotno. Kako god bilo, dealbreaker-a ima na obe strane, nekada smo sa obasjane strane meseca, nekada sa tamne strane. Zavisi od konstalacije i polozaja zvezda u svemiru.