Ljubav, navika, panika

Gde je nova tema? Mogli bismo malo da pričamo i o dil brejkerima.

Ja ne bih navodio fizičke jer će se možda neko uvrediti.

Ali evo nekih nefizičkih.

Npr. ugasi me odmah ako lik ima sve moguće pedere na Instagramu, skuplja ih kao Pokémone i lajkuju se tako međusobno kao neka sekta.

Čudan turn off mi je i ako lik voli Drag Race. 😂

Npr. ugasi me odmah ako lik ima sve moguće pedere na Instagramu, skuplja ih kao Pokémone i lajkuju se tako međusobno kao neka sekta.

Ja ako vidim da sam ja taj koji je zreliji, odmah nestane svaki vid privlačnosti....

Ja ako vidim da sam ja taj koji je zreliji, odmah nestane svaki vid privlačnosti....
Zavisi, nekada moze da se nauci i od mladjih.
Meni je bitno da je pored mene neko ko moze da mi parira intelektualno, da mi drzi paznju, ne interesuje me da li je stariji ili mladji. Mada, nesto nemam iskustva sa dosta starijim osobama.

Ja bih malo kasnije ako nije kasno da odvovorim na novu temu, jer mi baterija u busu malo praznija. A taman i da razmislim dobro šta ću reći, a da se pojedinci ne pronađu i uvrede u mom izlaganju. 😁

Zavisi, nekada moze da se nauci i od mladjih.
Meni je bitno da je pored mene neko ko moze da mi parira intelektualno, da mi drzi paznju, ne interesuje me da li je stariji ili mladji. Mada, nesto nemam iskustva sa dosta starijim osobama.
Nisam rekao da me mlađi ne rade, već tipovi za koje smatram da su manje zreli od mene.

Više puta sam se uverio da stariji ne znači nužno i zreliji, nažalost.

Meni je odvratno kad sam zreliji od lika koji je tipa 35+.

Dobro sad, nije mi odvratno, samo nije za mene :D

Jedan moj bivši, 18 godina stariji od mene, lik je klinički psiholog, i toliko nezreo da svoju profesiju koristi kao pokriće da je za sve i uvek u pravu... Pakao 💀

Kad gaslighting nije uspevao, sam je raskinuo, hvala bogu lol

Meni se pre neki dan javio neki lik, kad sam saznao da je psiholog po struci rekao sam moram da idem, pa ti pišem kasnije i nikad se nisam vratio u taj čet.

Najveći dealbreaker mi je svaka prekomjerna konzumacija alkohola i/ili drugih, opojnih stedstava na tipa tjednoj bazi. Još ako se ja moram naći usred toga i trpjeti nečije ispade dok je u takvom stanju, hvala ali ne hvala.

Blizu toga je i samoživost, nedostatak empatije i razumijevanja za svijet oko sebe i neuvažavanje tuđih potreba, misli i stavova. Nemam vremena za homoseksualce koji 90% dejta provedu nametljivo pričajući o sebi i samo sebi.

Back