Doctor Who
Ekspert
Pa normalno, ne treba mi ljubav da bih imao seksCccc, delis ljubav i sex, no, no, no.![]()

Pa normalno, ne treba mi ljubav da bih imao seksCccc, delis ljubav i sex, no, no, no.![]()
Dobro, moram malo da dramim, vidis da me prozivaju...Pa normalno, ne treba mi ljubav da bih imao seks![]()
I to sto kazes.Ma pusti ih![]()
Ja ako vidim da sam ja taj koji je zreliji, odmah nestane svaki vid privlačnosti....Gde je nova tema? Mogli bismo malo da pričamo i o dil brejkerima.
Ja ne bih navodio fizičke jer će se možda neko uvrediti.
Ali evo nekih nefizičkih.
Npr. ugasi me odmah ako lik ima sve moguće pedere na Instagramu, skuplja ih kao Pokémone i lajkuju se tako međusobno kao neka sekta.
Čudan turn off mi je i ako lik voli Drag Race.![]()
Zavisi, nekada moze da se nauci i od mladjih.Ja ako vidim da sam ja taj koji je zreliji, odmah nestane svaki vid privlačnosti....
Ja bih malo kasnije ako nije kasno da odvovorim na novu temu, jer mi baterija u busu malo praznija. A taman i da razmislim dobro šta ću reći, a da se pojedinci ne pronađu i uvrede u mom izlaganju.Gde je nova tema? Mogli bismo malo da pričamo i o dil brejkerima.
Ja ne bih navodio fizičke jer će se možda neko uvrediti.
Ali evo nekih nefizičkih.
Npr. ugasi me odmah ako lik ima sve moguće pedere na Instagramu, skuplja ih kao Pokémone i lajkuju se tako međusobno kao neka sekta.
Čudan turn off mi je i ako lik voli Drag Race.![]()
Nisam rekao da me mlađi ne rade, već tipovi za koje smatram da su manje zreli od mene.Zavisi, nekada moze da se nauci i od mladjih.
Meni je bitno da je pored mene neko ko moze da mi parira intelektualno, da mi drzi paznju, ne interesuje me da li je stariji ili mladji. Mada, nesto nemam iskustva sa dosta starijim osobama.
U potpunosti si u pravu.Nisam rekao da me mlađi ne rade, već tipovi za koje smatram da su manje zreli od mene.
Više puta sam se uverio da stariji ne znači nužno i zreliji, nažalost.