Ljubav, navika, panika

Ma desiće ono što sam predvideo na početku - obojicu ću odbiti i nastaviću da kmečim što sam single.
Znaci, toliko si neodoljiv da ti se ne moze desiti da ti dobijes korpu? 😉

Znaci, toliko si neodoljiv da ti se ne moze desiti da ti dobijes korpu? 😉
Ma može i to da se desi, naravno, ali nekako mi se čini da su oni zagrejaniji od mene.

I meni su se najlepše stvari dešavale kad nisam kmečao, ali sad mi se kmeči.

Ne volim kad sam recimo u fazi frigidnosti, e onda tad navale. Pa ih pitam gde ste bili kad sam bio bestidnica?!

To izgleda da je neko pravilo.

Od kako sam se vratio u Češku, jedno četvorica momaka su me ispalili, ghost-ovali i slično. Sad kad sam našao sebi partnera, sad stižu poruke 'ne mogu bez tebe' i slično. Ae mrš stoko.

Ja nisam imao izbora, samo piletina me traži sad još više kad imam par sedi na bradi. 🥲

Pa i imaš viking look ili oni kanadski cepači sekvoje.

To izgleda da je neko pravilo.

Od kako sam se vratio u Češku, jedno četvorica momaka su me ispalili, ghost-ovali i slično. Sad kad sam našao sebi partnera, sad stižu poruke 'ne mogu bez tebe' i slično. Ae mrš stoko.
Ah, klasika. Svi se oni uvijek vrate, kad-tad. ☝️

Sta si mislio da sam napisala? Ovo sto je Marko ili Petar napisao?
Mala se ne vraca na bajato. 🤣

Ja i dalje čekam objašnjenje kako neko ko nije fan Evrovizije nađe ESC forum, pa se još i registruje. Kao neko ko se bavi optimizacijom sadržaja da se rangira na Guglu moram da se pitam šta je tačno ukucano u search kako bi se došlo do ovog foruma.

Back