Lignjoslav
Ekspert
Dajte mi savet, sta ja treba da uradim da me slobodni decki dodaju na Instagramu, a ne da ja jurim njih?
Dao bih ti par savjeta, ali s obzirom na tvoj posljednji upis u ovoj temi, možda ipak bolje ne...Dajte mi savet, sta ja treba da uradim da me slobodni decki dodaju na Instagramu, a ne da ja jurim njih?
A ti stavi naočareJaooo, ja se gadim i od svoje sopstvene s****e a kamoli da gledam tudje... UUuuhhhh![]()
Petre, salim se, imas lepo ime i karakter, od mene dovoljno. ❤Ok, neka neko pod hitno okadi temu, hitnooooo
Mislis na s*****? Ja nisam takav.Dao bih ti par savjeta, ali s obzirom na tvoj posljednji upis u ovoj temi, možda ipak bolje ne...
Nisam atraktivan ni sa naocarima, dok drugi meni jesu. Tu vec treba da izgledam kao budzovan, ali za to treba vremena. Plus, mnogi poznanici kazu da imam iritantnu facu i do me dokrajcilo.A ti stavi naočare
Mislim da pratimo istu osobu na M xDI mene jedan lik iz NS tako odmah dodao u CF, ali u CF samo fleksuje mišiće nakon teretane i nekad slika bulge. Poprilično kulturan lik.
Koji je to po redu forumaš?Petre, salim se, imas lepo ime i karakter, od mene dovoljno. ❤![]()
Vidim da je neko ljubomoriska.Koji je to po redu forumaš?
Ovakve zaključke ne bi trebalo da donosiš o ljudima koje ne poznaješ, a naročito ne online. Ali 'ajde, još si mala(gpt), pa ne znaš. Moja forumska persona nema veze sa mojom ličnošću u realnom životu i to ljudi koji me znaju uživo mogu da potvrde. Ovde jesam izneo dosta ličnih stvari, ali to je samo vrh ledenog brega.Petre, salim se, imas lepo ime i karakter, od mene dovoljno. ❤![]()
Taman posla ljubomoraVidim da je neko ljubomoriska.
Ja volim sve vas na forumu kao drugare, samo sam sa nekima neposrednija. Ne znam zasto. ❤![]()
Zamisli tek sve da pričamo, pa gde je tu malo mistike o personi. Takođe saglasan za vrh ledenog brega, iako mnogima deluje da sam oversharing sa informacijama al uvek filtriram šta treba javno šta ne.Ovde jesam izneo dosta ličnih stvari, ali to je samo vrh ledenog brega.
Petre, ja stvarno volim ime Petar, nevezano za tebe, pradeda mi se tako zvao. A tvoj odlucan karakter mi se takodje svidja. Ne znam te licno, ali ova prepiska mi je dovoljna da donesem osnovnu predstavu o tebi. Nadam se da ti ne smeta pozitivan komentar zenske osobe. Narocito ako se odaziva na Mala. ❤Ovakve zaključke ne bi trebalo da donosiš o ljudima koje ne poznaješ, a naročito ne online. Ali 'ajde, još si mala(gpt), pa ne znaš. Moja forumska persona nema veze sa mojom ličnošću u realnom životu i to ljudi koji me znaju uživo mogu da potvrde. Ovde jesam izneo dosta ličnih stvari, ali to je samo vrh ledenog brega.
I posle neka mi neko kaže da ovo nije MO.Nadam se da ti ne smeta pozitivan komentar zenske osobe. Narocito ako se odaziva na Mala. ❤
Uhhhh, nije nikakva MO, to sam ja Mala, jedna i jedina. Tacka. Full stop.I posle neka mi neko kaže da ovo nije MO.![]()