Meni se desilo početkom godine da upoznam stvarno savršenog tipa, lepo smo se poklopili po svakoj tački, ali on ovde samo studira i do kraja leta ide kući na Kipar... Nisam bio u fazonu da se zezamo i slično jer znam da bih se zagrejao mnogo za njega, i isto sam odlučio da se pozdravim sa njim, i isto je on to vrlo dramatično podneo lol
Možda jesam sebe uskratio za pola godine super odnosa sa nekim, ali ne mogu da se ne osećam kao da je to gubljenje vremena, jer jednostavno nemam interes više za prolazne stvari i to je to.
Što se daljine tiče, moj dragi i ja smo udaljeni nekih 250km, on u Pragu, ja u Brnu, ali nam zaista ne predstavlja nikakav problem. Niti se kuckamo 24/7, čak se ni ne čujemo telefon svaki dan lol a preko nedelje skoro nikad ne viđamo, a ja nikad normalnijeg i stabilnijeg tipa za partnera nisam imao. Jesam malo na početku imao osećaj da on nije zagrejan Koliko i ja, baš zbog toga što je komunikacija na niskom nivou, ali on je stariji lol naravno da nema naviku da visi na WhatsAppu po ceo dan.