Flip/FlopSwitch?![]()
![]()
To je Luka Modrić na zalasku karijere!!!Produkt Ekrema Jevrića i Divne DNK!!!
Svi su oni iz istog plemena!!!To je Luka Modrić na zalasku karijere!!!
A tebi sve teškoUžasni steeeeee....![]()
![]()
![]()
Ma pusti crnce sad Milaneeee....sad ja razmišljam, ovo dvoje su otišli na pauzu zajedno, vrv su u šemi ili nešto, tako mi je delovalo, ovaj nije, ostao je u kancelariji, a tražio mi je broj, možda mi je stvarno tražio broj ne zbog posla,A tebi sve teško![]()
Ne zezaj se Mrm... možda je Sinišin ljubavnik. Nemoj sebi probleme da stvaraš.Ma pusti crnce sad Milaneeee....sad ja razmišljam, ovo dvoje su otišli na pauzu zajedno, vrv su u šemi ili nešto, tako mi je delovalo, ovaj nije, ostao je u kancelariji, a tražio mi je broj, možda mi je stvarno tražio broj ne zbog posla,mislim, 99% nije tako, ali ko znaaaaa....zato moram da smislim neku pomoć koja mi treba...
Idi bre, zastade mi ovsena pahuljica u grlu kad sam ciknuo na ovoMrm blacked again
Da.Je l' sam ja jedina osoba na ovom forumu koja nikad nije bila blacked?![]()
Ne verujem, bio bi šef kabineta, a sekretarica mu je baš "napucana".... trazim sad drustvene mreze ali ne nalazim nista...Ne zezaj se Mrm... možda je Sinišin ljubavnik. Nemoj sebi probleme da stvaraš.![]()
Ne verujem, bio bi šef kabineta, a sekretarica mu je baš "napucana".... trazim sad drustvene mreze ali ne nalazim nista...