Meni su putovanja, izlasci odvojeno sasvim u redu ali naravno uz obaveštenje partnera o tome. Ne podrazumeva se da svuda u svakoj situaciji moramo sve zajedno. Postoje situacije gde to nije obavezno ali naravno da ti je kada si u vezi partner bitnjji. Odlazak u bilo koji ekstrem mi je užas. Tipa, zaboraviš ljude koji su godinama tu uz tebe a sutra kada te taj neko ostavi dođeš da liješ krokodilske suze i to kod iste osobe koju si zapostavio/la. Devojke pogotovo, mnogo se prilagođavaju momcima, gube identitet, čak menjaju i stavove da bi im se dodvorile.
To je posebno tek slučaj sa gej vezama... Po Novom Sadu ih ima previse takvih. Ja se uvek samo mislim, većina tih ljudi nema dovoljno zrelosti i samosvesnosti da bude u monogamnoj vezi, a kamoli u otvorenoj ili poligamnoj... Ali što Petar kaže, 'samo da ne bi bili sami' je toliko često najveći razlog pojedinima zašto budu u vezi. Meni to besmisleno apsolutno.Otkad sam došao u NS čuo sam za nekoliko primera otvorenih veza gde je jedna osoba nesrećna, deluje mi da ljudi ubeđuju sebe da im je to okej samo da ne bi bili sami. Horor.
I ja sam, kao i ti, godinama slušao kojekakve validne i bizarne teorije o tome zašto je nešto dobro/zdravo za odnos, odnosno vezu/brak, zatim ideje kako je osvežiti i razloge zbog kojih se prekida i moram da priznam da sam se naslušao kojekakvih saveta i trikova. Ako dvoje, ili više njih uživa u kombinaciji i svi su saglasni sa takvim dogovorom - odlično, svaka čast. Svi mi kojima je takva zamisao poligamije i promiskuitetnih partnera daleka, teško da ćemo razumeti razloge za ili se odvažiti na takav korak.Interesuje me kakav stav imate povodom poligamnih veza/ odnosa? Baš juče sam imao debatu sa drugaricom oko tih stvari u smislu toga da je ona ušla u odnos sa devojkom koja ima već dečka i devojku i svi tako funkcionišu ( ima dve devojke i dečka) u kontekstu da im je super i da imaju slobodu da nađu druge partnere. Meni je to moderno maskiranje prevare i skidanje ljage sa sebe. Kao eto imamo otvoren odnos, ko sa kim stigne ali se ne varamo jer su oni svesni da ja šaram sa strane.
Izgovor za biti kurva, a to Ljudi ne mogu biti verni mi je izjava sa dna kace.
Meni oživi kad poželim tudže, nebitno koji dan..Jako volim što tema oživi svakog ponedeljka.![]()
To je bukvalno isto kao kad lopov zna da je lopov i kako bi utesio sebe kaze da su svi ljudi lopovi.Izgovor za biti kurva, a to Ljudi ne mogu biti verni mi je izjava sa dna kace.