A ne sat vremena kolima, joÅ” vozim alo! Nema veze, osetio je on da sam Hiltonka zato se i dalje Å”unja oko mene.Å ta bi bilo da si iz Berana i da ti treba 7,8 km asfalta ispred kuÄe i zelena kožna garnitura??![]()
Mnogo sam besan!
Pa to da nema veÄeg Bugarina od Rumuna, ja mislim da je to hteo da kaže.Bebi, ko te vredja da ga ja prebijem?![]()
Ma retoriÄko pitanje, samo ne mogu da verujem Å”ta Äitam.Pa u katalogu žutih stranica, ovaj je kategorija modna pista.
Mi unikatni smo osporavani, ali ko nam sta moze...Osporavaju me Rumuni, osporavaju me Srbi. Osporavana sam. KarleuŔa sam. Joj.
Tako Äu ja u samrtnoj postelji da tražim ljubav da ima ko da me sahrani xDHahaha ja dok sam ležao mesec dana neurologiji![]()
Joj na Grindr je stvarno pakao. I trans Rusi su me tap..Ja Äu skrenuti od Rusa. ZnaÄi misliÄete da kenjam i preuveliÄavam, ali spopadaju me na svim moguÄim mrežama, za jednog Äak mislim da me stalkuje iz razloga koje ne bih navodio sada lol, ali ja nmg ljudi moji. Je l' toliko nedostaje taj Ramzan Kadirov?