Ljubav, navika, panika

Ponovo sam u fazi kad me ne interesuje nikakav dejt, ne znam da li je do toga što je letnji vajb završen.

Istrosio si se Bebi 🤣🤭 vratio se u svoje pogrebne usluge punom parom 🤭

Istrosio si se Bebi 🤣🤭 vratio se u svoje pogrebne usluge punom parom 🤭
Tačno, kapciteti splasli, a sad mi samo zarada u glavi. 😆 mada evo bukvalno sam prizvao ovom izjavom da od jedne persone dobijem poruku. 😓

Nisam ulazio do sad u ovu temu... zato što je za mene ljubav zabranjeni grad.. :( Ali nekako sam skupio hrabrosti ili je bio momenat ludosti, da sam nekome priznao ljubav - ono rekao te dve reči... doduše u nekom kontekstu - sad bih to da povučem, ali sms je, nije viber ili whatsapp poruka... Naš odnos se svodi samo na sex, ali ja sam baš baš crush... :( :( :( Kako je to gadno kad se zaljubiš u pogrešnu osobu, ali to se ne bira... :( :( :(

We’ve all been there, ali proći će ❤️

Dobra stvar je što to verovatno nije ljubav, već zaljubljenost/ požuda, jer ne možeš suštinski da voliš nekog sa kim u stvari imaš površan i transakcioni odnos, te će ti biti lakše da pređeš preko toga.

Ne volim da govorim ljudima šta treba da rade sa svojim životom, ali ja sam u tvojoj situaciji prekinuo takav odnos kada sam shvatio da sam razvio malo jače emocije prema osobi koja prosto nije želela iste stvari kao ja. Nisam krivio sebe što sam razvio emocije, jer sam čovek, a nisam krivio ni tu drugu osobu, jer sam stavio ego sa strane i prihvatio da ne može svako da želi da bude sa mnom u vezi i najnormalnije nastavio sa životom.

Od tada sam i shvatio da ja prosto nemam emotivni i mentalni kapacitet da imam takve odnose sa ljudima, te sam se okrenuo traženju nečeg ozbiljnijeg i našao sam to što sam tražio 😇

Trebam da naucim da radim isto to sto i Regulus. Da prihvatim ako osoba ne zeli isto sto i ja. Ali ucim se na greskama polako.

Ja sam rekao, uvek sam naleteo na pogresne osobe i ispao glup.

@Boxy razumem te u potpunosti. Vrlo je nezgodna situacija kada se osećanja upletu u nešto što je bilo samo seks. Ali kao što i sam kažeš, osećanja ne možeš kontrolisati. Jedino što mogu da ti kažem, ako ta osećanja nisu uzvraćena - prekini taj odnos što pre. Da će boleti, hoće. Mnogo. Ali boleće i mnogo više ako ostaneš u takvom odnosu i prekid dođe znatno kasnije. Nažalost, iz iskustva pričam.

Simpy me dodao u svoju Microsoft porodicu da bih koristio njegovu Microsoft 365 pretplatu. Nešto se sprema! 😂🔥

Mišljenje kolega forumasha o dejtanju osobe koja kaže strejt sam, ali valja sve probati

6b66beb670e443d2a2e6cc20a5c190a4_1648282772~tplv-photomode-zoomcover_720_720.webp

Strejt sam al malo bi da primim. Ježim se od muškaraca koji sebi neće da priznaju po svaku cenu, još kad mi krenu, brate ovo brate ono , pa pričaju kao ortaci neki a bleje na grinderu😂😂

Back