Nema od toga ništa .Ajde da vaskrsnem malo ovu temu, nema ni Petra ni Bebija da se hvale kandidatima i šansama.. Zanima me stav poovodom jedne teme. Da li vam smeta ili bi vam smetalo da ste sa nekim u intenzivnoj komunikaciji, da vidite da ta osoba i dalje visi na aplikaciji za upoznavanje iako niste još uvek ozvaničilli vezu ali ste na putu? I u kojem slučaju vam je ok to i šta može da predstavlja? Da li bi vam u vezi to smetalo, koliko tolerišete bezazlena dopisivanja?
Ajde da vaskrsnem malo ovu temu, nema ni Petra ni Bebija da se hvale kandidatima i šansama.. Zanima me stav poovodom jedne teme. Da li vam smeta ili bi vam smetalo da ste sa nekim u intenzivnoj komunikaciji, da vidite da ta osoba i dalje visi na aplikaciji za upoznavanje iako niste još uvek ozvaničilli vezu ali ste na putu? I u kojem slučaju vam je ok to i šta može da predstavlja? Da li bi vam u vezi to smetalo, koliko tolerišete bezazlena dopisivanja?
Nema od toga ništa .
Razumem da te to kopka, ali što Petar kaže, dok ne definišete vaš odnos pretpostavimo da je slobodan da razgleda okolo. Mada, da sam u tvojoj situaciji i da je na vidiku neka zajednička priča, svakako bih to pitao, jer bih želeo da znam koja su pravila igre. Sve je mnogo lakše i lepše kada se zna šta i kako (barem meni), jer u tom slučaju ostaje manje prostora za neke nejasnoće koje mogu da prerastu u konflikt. Meni ne bi prijalo da znam da neko i dalje aktivno traži, a da je u nekoj šemi/vezi sa mnom.Ajde da vaskrsnem malo ovu temu, nema ni Petra ni Bebija da se hvale kandidatima i šansama.. Zanima me stav poovodom jedne teme. Da li vam smeta ili bi vam smetalo da ste sa nekim u intenzivnoj komunikaciji, da vidite da ta osoba i dalje visi na aplikaciji za upoznavanje iako niste još uvek ozvaničilli vezu ali ste na putu? I u kojem slučaju vam je ok to i šta može da predstavlja? Da li bi vam u vezi to smetalo, koliko tolerišete bezazlena dopisivanja?
Nekada je i dobra, kao kada se posti. Kad previše konzumiramo nešto pa dobro dođe kada se ima čišćenje, da bi kasnije mogao biti funkcionalan u tom smislu.Oo Bebili , pa tvoj glas razuma mi je trebao. Apstinencija nikada nije dobra stvar, a tvoja kreativnost u postovima verujem da je mnogima falila.Welcome back!
Kico, sta ti znace ovi krstici pored imena?Ajde da vaskrsnem malo ovu temu, nema ni Petra ni Bebija da se hvale kandidatima i šansama.. Zanima me stav poovodom jedne teme. Da li vam smeta ili bi vam smetalo da ste sa nekim u intenzivnoj komunikaciji, da vidite da ta osoba i dalje visi na aplikaciji za upoznavanje iako niste još uvek ozvaničilli vezu ali ste na putu? I u kojem slučaju vam je ok to i šta može da predstavlja? Da li bi vam u vezi to smetalo, koliko tolerišete bezazlena dopisivanja?