Ljubav, navika, panika

Sanjao sam da Niko vozi taksi i vozi me doma i pritom mi svast govori. Al dosl svast. Nema veze, nije to bio Niko al ono, snovi su cudna stvar

Ajde da vaskrsnem malo ovu temu, nema ni Petra ni Bebija da se hvale kandidatima i šansama.. Zanima me stav poovodom jedne teme. Da li vam smeta ili bi vam smetalo da ste sa nekim u intenzivnoj komunikaciji, da vidite da ta osoba i dalje visi na aplikaciji za upoznavanje iako niste još uvek ozvaničilli vezu ali ste na putu? I u kojem slučaju vam je ok to i šta može da predstavlja? Da li bi vam u vezi to smetalo, koliko tolerišete bezazlena dopisivanja?

Nema me jer je jedan kandidat već mesec dana, a možda i jače, svakog dana sve bliži da mu pošaljem ugovor za stalno. ♥️

Ajde da vaskrsnem malo ovu temu, nema ni Petra ni Bebija da se hvale kandidatima i šansama.. Zanima me stav poovodom jedne teme. Da li vam smeta ili bi vam smetalo da ste sa nekim u intenzivnoj komunikaciji, da vidite da ta osoba i dalje visi na aplikaciji za upoznavanje iako niste još uvek ozvaničilli vezu ali ste na putu? I u kojem slučaju vam je ok to i šta može da predstavlja? Da li bi vam u vezi to smetalo, koliko tolerišete bezazlena dopisivanja?
Nema od toga ništa .

Ne bi mi smetalo ali i na ovu temu cu verovatno biti u manjini

Pa to je lepo Petre taman pomislih da se nikome ne dešavaju ljubavne vratolomije.
Nema od toga ništa .
😂😂😂😂 šah - mat. Hajde da kažem da sam potencijalno u +,- takvoj situaciji. Nije kao da visi ali posećuje aplikaciju a ja kao neki detektiv. I ne znam kako to da protumačim , pritom ne želi da žuri ništa ovako, a vajb je super i komunikacija. I dejt nam je prošao super, klasična vagovska overthinkovanja kreću. Trudim se da o tome ne razmišljam svakako ću videti razvoj situacije, deluje mi zagrejano. Opet sa druge strane, nemam ja ništa s tim jer zvanično još uvek nismo zajedno. Tako da ne znam ni da li treba to da bude moja stvar na kraju krajeva i kako to da tumačim. A ja npr ulazim samo njega da proveravam inače me aplikacija ne zanima 😏

Ako se dopisuje s nekim i visi na aplikacijama nakon nekoliko dejtova i nakon što su stvari već počele malo ozbiljnije razvijati, da, smetalo bi mi jer je to znak da i dalje traži nešto, nekoga i da si sprema zamjenu ako od ovoga ne bude ništa.

Inače, ja zadnjih par dana imam jednu situaciju za koju nisam želio da se desi, ali se eto desila i pojma nemam kako da postupim i što da učinim, a baš me izjeda. Uvijek sve mora biti toliko komplicirano, jbt. Ali o tom nekom drugom prilikom, da ne upadam sad usred ove teme koja je zanimljiva

Možda i imaš pravo al ne znam baš sam 50/50 ne znam šta da mislim o tome. Da napomenem da smo u ozbiljnoj komunikaciji ne neobaveznoj. Meni je to opet na neki način sedenje na dve stolice pa da ima tu za svaki slučaj neke opcije... Komunikacija da kucnem u drvo, skoro ni sa jednim dečkom mi bolje nije išla al onda se upale tu moje lampice i onda odlazim u dubiozu razmišljanja, ne umem to da isključim.
Inače videli smo se jedan put za sada ali nastavljamo da se upoznajemo naravno.
@Marko ne upadaš, podeli slobodno.

Razumem da te to kopka, ali što Petar kaže, dok ne definišete vaš odnos pretpostavimo da je slobodan da razgleda okolo. Mada, da sam u tvojoj situaciji i da je na vidiku neka zajednička priča, svakako bih to pitao, jer bih želeo da znam koja su pravila igre. Sve je mnogo lakše i lepše kada se zna šta i kako (barem meni), jer u tom slučaju ostaje manje prostora za neke nejasnoće koje mogu da prerastu u konflikt. Meni ne bi prijalo da znam da neko i dalje aktivno traži, a da je u nekoj šemi/vezi sa mnom.

Na tebi je da proceniš da li ti odgovara takvo ponašanje, ukoliko krenete u priču.

Pa mislim nije da aktivno razgleda ali je ušao dva- tri puta na kratko od kada komuniciramo. Nisam planirao da izigravam detektiva ali drug mi je otkrio neku foru da obeležiš profil kao omiljen i onda vidiš da li je online ( on to radi sa svojim dečkom) al tu je situacija gora jer su zajedno preko godinu dana i na daljini su. Elem , svakako bi mi to smetalo ukoliko ozvaničimo i rekao bih mu da ne želim takve igrice. Do tada ću ga pustiti da razgleda , a šta će sa nama biti to ćemo videti.. Nekako možda strah hoće da me kontroliše, dosta je bilo razočarenja kod mene i generalno, sve što sam pričao izjalovilo se, sada čekam pod parolom "strpljen ,spašen". Ne želim da trčim pred rudu

Dragi @libertà, izlazim iz apstinencije pisanja jer u dubini bunara čujem tvoj glas koji me doziva. Zato ću ti dati odgovor koji tražiš od mene, makar da pokušam nešto da sagledam.
Problem gej sveta je što mnogi nisu u stanju u startu da se posvete jednoj osobi i da konkretno rade na određenom odnosu jer večito žive u iščekivanju da će se pojaviti neko ko je baš po njihovoj meri iz sopstvene fantazije. Dokle god neko nije se pojavio da upotpuni tu fantaziju koju su kreirali u svojoj glavi oni će držati te opcije otvorene. Dosta njih se ponaša kao da žive u nekom filmu, a da su oni upravo glavni glumci tog filma. Mnogi su emotivno nedostupni jer nisu sazreli u tom smislu zbog česte supresije sopstvenih osećanja zbog toga što su gej. Samim ideja da se nekome približavaju ih nekada i plaši.
Uvek postoje različite kombinacije zbog čega je to tako, al ja nekako iz moje perspektive tumačim kako sam ti sad napisao. Ovde jedino može da ti pomogne sopstveno strpljenje i tolerancija ukoliko želiš da proveriš dalje da li taj odnos može da funkcioniše. Jer na kraju krajeva, ljubavni odnos je jedna velika i neprevidiva investicija ili ulaganje, nikad ne znaš kakav će ishod na kraju biti. A tvoje je da dozvoliš sebi da imaš iskustvo više na tom polju, pa makar bilo i pogrešno ipak si sebi dopustio nešto i zato za razliku od nekog drugog - imaš muda.

Oo Bebili , pa tvoj glas razuma mi je trebao. Apstinencija nikada nije dobra stvar, a tvoja kreativnost u postovima verujem da je mnogima falila. 😍 Welcome back!

Oo Bebili , pa tvoj glas razuma mi je trebao. Apstinencija nikada nije dobra stvar, a tvoja kreativnost u postovima verujem da je mnogima falila. 😍 Welcome back!
Nekada je i dobra, kao kada se posti. Kad previše konzumiramo nešto pa dobro dođe kada se ima čišćenje, da bi kasnije mogao biti funkcionalan u tom smislu. 🥰

Kico, sta ti znace ovi krstici pored imena?

Back